Doktorların 14 Mart coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Doktorların 14 Mart coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2007 00:00

Başkent’te 14 Mart Tıp Bayramı, çeşitli yerlerde düzenlenen baolarla kutlandı. Doktorlar ve öğrenciler bayramlarını coşkuyla kutlarken, gece boyunca da bol bol dans ederek streslerini attı.

14 MART Tıp Bayramı, Hilton, Bilkent ve Büyükhanlı Park Otel’de düzenlenen balolarla kutlandı. Doktorlar, yoğun iş temposunun yorgunluğunu ve yaşadıkları stresi bir süreliğine de olsun unutup, keyifli bir gece yaşadılar. Birbirinden şık giysilerle baloya katılan doktorlar, gece boyunca bol bol dans edip, tam anlamıyla kurtlarını döktüler.

HACETTEPE HİLTON’DA BULUŞTU

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıp Bayramı’nı Hilton Oteli’nde düzenlenen görkemli bir geceyle kutlandı. Tıp Fakültesi öğrencilerinin yanı sıra, hocaların da katıldığı gecenin onur konuğu ise Rektör Tunçalp Özgen’di. Baloya eşi Canan Hanım’la birlikte katılan Tunçalp Özgen, kadehini kaldırarak öğrencilerin ve doktorların bayramını kutladı.

DANSÇILARA PROFESÖR DESTEĞİ

Gecenin en renkli anlarından birisi de, Hacettepe Üniversitesi Eşli Danslar Topluluğu’nun gösterisiydi. Gösterinin başında ses tesisatıyla ilgili küçük bir sorun yaşayan dansçıların moralini, Üroloji Profesörü İlhan Erkan düzeltti. Erkan, dansçılara bir süre eşlik etti.

Bir kutlama da Bilkent’te yapıldı

Türkİye Jinekoloji ve Obstetrik Derneği de Bilkent Otel’de gerçekleştirilen bir davetle, bayramı kutladı. Baloda, ev sahipliğini üstlenen isim Dernek Başkanı Gülay Kurtay oldu. Başkan Kurtay, Tıp Bayramı’nda düzenlenen iş bırakma eylemine destek verdiğini söyledi. 12 yaşındaki Serra Kış ile 13 yaşındaki Boracan Gülcüler’in sundukları dans gösterileri de alkış aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!