Diyeti O Yapsın, Siz Kilo Verin!

Güncelleme Tarihi:

Diyeti O Yapsın, Siz Kilo Verin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 09:11

Türkiye’nin en ünlü doktorlarından biri olan Dr. Aytuğ Kolankaya, katıldığı bir konferansta göbeğinden ve fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerle bir araya geldi. Artık ağır diyetler yapıp aç kalmadan da kilo verilebileceğini söyleyen Dr. Aytuğ, kilo vermek isteyen ve bunu başaramayanlar için bazı önerilerde bulundu.

Haberin Devamı

Aç kalmadan kilo vermek mümkün!

Diyeti O Yapsın, Siz Kilo Verin

Yaza özel önerilerini sıralayan ünlü doktor, captoglicolipid adlı bir bileşenin yağlı yeseniz de yemeklerle alınan yağların %40’ına kadar tuttuğunu ve bu şekilde kilo vermeye yardımcı olduğunu ifade etti. Bu özelliği Belçika Prodigest Laboratuvarları’nda kanıtlanan formül, son dönemlerin oldukça dikkat çeken yöntemleri arasında. Kısa süre önce televizyonlardan kilo vermek isteyenlere seslenen ünlü doktorun anlattığı yeni formül FatBlock oldukça ilgi görüyor.

Dr. Aytuğ’un önerdiği, içerisinde captoglicolipid barındıran FatBlock, yemeklerle birlikte alınan yağları vücuttan dışarı attığı gibi aynı zamanda gün içerisinde aldığınız kalori miktarını da azalttığı için kilo vermenize yardımcı oluyor.

Fatblock ile ilgili detaylı bilgi için 0216 600 70 00 numaralı telefonu arayarak uzmanlardan bilgi alabilir veya www.fatblocksatis.com sitesini ziyaret ederek Dr. Aytuğ Kolankaya'nın açıklamalarını izleyebilirsiniz.

İlandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!