Diyadin'de Ramazan etkinlikleri

Güncelleme Tarihi:

Diyadinde Ramazan etkinlikleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 13:55

Diyadin'de Ramazan etkinlikleri

Haberin Devamı

Oğuzhan HANÇER / AĞRI, (DHA) - Ağrı'nın Diyadin ilçesinde Belediye tarafından düzenlenen etkinlikler devam ediyor. İftar sonrası hazırlanan şenliklere katılanlar sahura kadar eğlenceli dakikalar yaşıyor. 

         Ramazan ekinlikleri çerçevesinde Diyadin Belediyesi tarafından organize edilen ve her gün iftardan sonra başlayan Ramazan şenlikleri alanını dolduran Diyadinliler ile birlikte coşkuyla devam ediyor. Ramazan ayının ruhunu her haliyle yaşatarak ilçeye renk katan etkinlikte, 18 Mayıs Cuma günü Mustafa Özcan Güneşdoğdu konseri gerçekleşti. Sevilen ilahilerin seslendirildiği konserde Mustafa Özcan Güneşdoğdu’nun söylediği ilahiler vatandaşlarımızın büyük beğenisini topladı. 19 Mayıs Cumartesi akşamında yapılan etkinlikte ise Mehmet Avcı ve Elif-i Nağme grubu sahnede yer aldı. Konserde seslendirilen şiir ve türküler Diyadinlilere keyifli vakitler geçirdi. Etkinliklerin Ramazan ayı boyunca devam edecek.

         Konser sonrası sanatçılara plaket veren Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Olgun Öner, iftar programını hazırlayan ekibe teşekkür etti.

 

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!