Dinar'da bayramlaşma töreni

Güncelleme Tarihi:

Dinarda bayramlaşma töreni
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2018 10:16

Dinar'da bayramlaşma töreni

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde resmi bayramlaşma töreni yapıldı.

Dinar'daki bayramlaşma programına Kaymakam Mustafa Şahin ev sahipliği yaptı. Bayramlaşmaya Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Danıştay Üyesi Muharrem Özkaya, Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Ateş, Askerlik Şube Başkanı Kıdemli Başçavuş Ergül Alabay, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Mustafa Şahin, katılanların bayramını kutlarken, "Önümüzdeki hafta sonu seçim var. Tabii seçimlerin centilmenlik ortamında geçmesi, sükûnet içinde geçmesi idarenin görevi. Bizim arzumuz ilçemizde ne cana ne mala herhangi bir sıkıntı gelmemesi. Buradan da tüm siyasi partili arkadaşlarımızdan temennimiz, isteğimiz, arzumuz şu bir haftalık süreci centilmenlik ortamında geçmesi, dostluk içinde bitmesi" dedi.

Konuşmaların ardından protokol ve vatandaşa ikramlarda bulunuldu. Bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Dinar Devlet Hastanesi, Buhurcular Huzurevi ve şehit ailesinin evini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!