Denizli'de botun alabora olması

Güncelleme Tarihi:

Denizlide botun alabora olması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2015 19:23

- Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığına bağlı 3 helikopterin de dahil olduğu arama kurtarma çalışmalarına, hava muhalefeti ve havanın kararmasıyla ara verildi

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - Sarayköy ilçesindeki Büyük Menderes Nehri'nde botun alabora olması sonucu kaybolan Kara Pilot Üsteğmen Burak İz'i arama çalışmalarına, hava muhalefeti ve havanın kararması nedeniyle ara verildi.

Kabaağaç mevkisinde botun alabora olması sonucu kaybolan Üsteğmen İz'in bulunması için AFAD, jandarma, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığına bağlı 3 helikopterle sürdürülen arama kurtarma çalışmaları, bölgede etkili olan yağış ve havanın kararması nedeniyle durduruldu.

Arama kurtarma çalışmalarına yarın sabah erken saatlerde yeniden başlanacağı bildirildi.

Sarayköy ilçesinde ördek avlamak için Büyük Menderes Nehri'ne açılan 4 kişinin bulunduğu bot, alabora olmuş, İsmail, Özgür ve Önder Kaval kardeşler yüzerek kıyıya ulaşırken, 4. Kara Havacılık Alayı'nda helikopter pilotu olarak görev yaptığı ve yıllık izin nedeniyle memleketi Denizli'ye geldiği öğrenilen Kara Pilot Üsteğmen Burak İz, akıntıya kapılarak kaybolmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!