Denizli Yıldızları, sertifikalarını aldı

Güncelleme Tarihi:

Denizli Yıldızları, sertifikalarını aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 17:35

Denizli Yıldızları, sertifikalarını aldı

Haberin Devamı

DENİZLİ Kamu Hastaneleri Birliği'nin, Denizli Yıldızı projesi kapsamında hastanelerin kalite birimi çalışanlarına verdiği eğitimi tamamlayan 35 sağlık çalışanı düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği tarafından Denizli Yıldızı projesi kapsamında sağlık çalışanlarına 5 gün süren eğitim verildi. Denizli Yıldızları'na aday servis, yoğun bakım sorumlularının bilgi, deneyim ve yetkinliklerini artırmaları hedeflendi. Eğitime katılan 35 sağlık çalışanına hizmete erişim ve sürekliliği, hasta bakımı, güvenlik raporlama sistemi, risk yönetimi, eğitim yönetimi, çalışan sağlığı ve güvenliği, hasta ve ailesinin hakları hasta güvenliği, enfeksiyonların kontrolü ve önlenmesi, ilaç yönetimi, transfüzyon yönetimi konularında eğitim verildi. İnteraktif olarak gerçekleştirilen eğitimin son gününde değerlendiricilerin sahip olması gereken özellikler; başarılı değerlendirmenin ipuçları, değerlendirme ekibinin başarısını izleme kriterleri tartışıldı. Eğitim sonunda başarılı olanlara sertifikaları Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Dr. Berna Öztürk tarafından verildi.

Sertifika töreninde konuşan Genel Sekreter Dr. Berna Öztürk,  "Denizli Yıldızları'na sağlık çalışanlarımızın gönüllü katılımını, farkındalığın tüm birimlere yayılımını sağlamayı ve çalışanlarımızı bu konuda ödüllendirerek teşvik etmeyi istiyoruz. Bu eğitimler ile hastanelerimizde kalite bilincinin yükseltilmesi ve yaygınlaştırılmasını, tüm bölüm ve servislerin kaliteye yönelik çabalarının özendirilmesini ve başarılı sağlık hizmetinin hasta ve yakınlarının yararına sunulmasını amaçlıyoruz. Birlik olarak her zaman hedefimiz hastanelerimizde sağlık kalitesini üst seviyelere daha fazla taşıyabilmek oldu. Bundan sonra da bu hedef doğrultusunda gerek eğitimlerimiz gerek proje çalışmalarımızla Denizli'ye en güzel hizmeti vermeye çalışacağız" dedi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!