GeriSeyahat Deniz Günah çıkardı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Deniz Günah çıkardı

Deniz Günah çıkardı

Alkollü halde otomobil kullanırken trafik ekiplerine yakalanınca olay çıkaran ve basın mensuplarına hakaretler yağdıran Deniz Akkaya, herkesten özür diledi.

 

 

 

Özür diliyorum

 

Orada, beni o halde izleyecek çocukları düşünerek panik oldum. Kimsenin beni öyle görmesini istemedim. O duygusallıkla yapılmış bir harekettir. Hayattaki en büyük erdem özür dilemektir. Ben herkesten özür diliyorum. Size de affetmek düşer.

 

 

Â

Deniz Günah çıkardı

 

 

Kendimi kaybediyorum

 

Sinirlendiğim zaman kendime hakim olmayı öğrenmeliyim. Bunu hayatım boyunca karşıma çıkacak bir sorun olarak görüyorum. O yüzden farklı yollar denemeye karar verdim. Geçen hafta Sapanca'daki bir detoks kampına giderek, üç gün boyunca sinir ve stresten arındım.

 

 

Teoman da atlatır

/images/100/0x0/5641cee1f018fb2f2cd38428

 

Teoman'ı eskiden beri tanırım. Alkollü ve yerde sürünür vaziyette görünce çok üzüldüm. Sanatını ve müziği seven bir insandır. Mesleki yaşamını kötü etkiliyorsa, mutlaka alkolü bırakır. Çünkü onun için her şeyden önce müzik geliyor. En kısa zamanda atlatacaktır.

 

 

 

 

 

/images/100/0x0/5641cee1f018fb2f2cd3842a

 

 

Evliliği düşündüm ama olmadı

 

Çocuk sahibi olmak için doğru bir eş bulmak gerekir. Çocuklar mutlu bir anne babanın mutluluğuna mutluluk katar. Ama çocuk için evlenme tabiri de çok yanlış. Bence doğru bir çift olursanız çocuk olmalı. Ben de daha önceki ilişkilerimde evlenmeyi düşledim ama olmadı.

 

 

False