DENİB'in yeni yılda ilk çıkartması Ankara'ya

Güncelleme Tarihi:

DENİBin yeni yılda ilk çıkartması Ankaraya
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2017 19:10

DENİB'in yeni yılda ilk çıkartması Ankara'ya

Haberin Devamı

DENİZLİ İhracatçılar Birliği (DENİB), 2017'nin ilk ziyaretini Ankara'ya düzenledi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'yi de ziyaret eden heyet, 2017'ye ilişkin hedef ve projelerini paylaştı.
DENİB 2017 yılının ilk iş gezisini, Ankara'ya yaptı. DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri İsa Dal ve Süreyya Çalışkan'dan oluşan heyet, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'yi ziyaret etti. Ziyarette Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, 23, 24, 25'inci Dönem Denizli Milletvekili ve Ekonomi Bakanlığı Danışmanı Mehmet Yüksel, İhracat Genel Müdürü Özgür Volkan Ağar, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Gümrük ve Ticaret Müsteşarı Cenap Aşcı, Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kay. Bil. Tek. Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, ve Karayolu Düzenleme Genel Müdürü Saim İlçioğlu yer aldı.
DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, ziyarette küresel gelişmeler ışığında 2016 yılının değerlendirmesinin yapıldığını, 2017 yılına ilişkin hedef ve projelerinin paylaşıldığını belirtti. Denizli Ekonomisi adına gerçekleştirilen temasların çok önemli olduğunun altını çizen Kocasert, DENİB olarak her fırsatta Denizli'nin taleplerini, ihtiyaçlarını, sorunlarını Ankara'ya iletmeye çalışacaklarını ifade etti. Heyet daha sonra TBMM'yi ziyaret ederek Denizli AK Parti Milletvekili Sema Ramazanoğlu'yla bir araya geldi. 15 Temmuz darbe girişiminde saldırıya uğrayan meclis binasının önünde hatıra fotoğrafı çektiren DENİB heyeti ardından Ankara gezisini tamamladı.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!