Çukurova’ya 5 yıldızlı hayvan barınağı

Güncelleme Tarihi:

Çukurova’ya 5 yıldızlı hayvan barınağı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 11:51

ADANA’nın merkez Çukurova İlçesi’nde sokak hayvanlarının her türlü sağlık ve barınma ihtiyaçlarını karşılayacak barınak yapılıyor.

Haberin Devamı

Çukurova İlçe Belediyesi tarafından yapılan barınakta veteriner odası, bakım ünitesi, modern köpek kulübeleri, etrafı tel örgülerle çevrilmiş doğal yaşam alanları yer alıyor. Merkezde sokaktan toplanan köpeklerin bakım ve rehabilitasyonlarının yanı sıra aşıları ve tedavileri de yapılacak.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, inşaat çalışmasına başlanan barınakla ilgili yaptığı açıklamada "Sahipsiz hayvanlara sahip çıkmak önce insani bir görev. Şimdi daha fazla sokak dostumuza doğal ortamlarında modern bir bakım hizmeti verilece" dedi.

Gönüllü hayvanseverlerden oluşan Çukurova Besleme ve Bakım Gurubu yöneticisi Deniz Karaca da barınak çalışması nedeniyle Başkan Çetin’e teşekkür ederek "Bölgenin en güzel barınağını inşa eden, gerçek hayvan ve doğasever bir belediye başkanına sahip olmaktan çok mutluyuz" dedi. Karaca, uygulamanın diğer belediyelere de örnek olmasını diledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!