ÇTSO Milletvekili Adaylarını Ağırladı

Güncelleme Tarihi:

ÇTSO Milletvekili Adaylarını Ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 15:30

ÇTSO, MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI AĞIRLADI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eylül ayı olağan Meclis toplantısı ÇTSO Kongre Fuar Merkezi İÇDAŞ Salonunda gerçekleşti.
ÇTSO Meclis toplantısının açılış konuşmasını Meclis Başkanı Osman Okyay yaptı. Ardından konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Eylül ayı toplantısına katılan herkese teşekkür etti.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eylül ayı olağan toplantısına Çanakkale MHP Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, Çanakkale MHP 2.Sıra Milletvekili Adayı Hatice Korkmaz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Yücel Acer ile birlikte işadamları katıldı. Çanakkale MHP Milletvekili Tuna ÇTSO’da olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Uzun yıllardır içinde bulunduğu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın evi gibi olduğunu belirten Çanakkale MHP Milletvekili Tuna ’’Burada bulunan herkesi tanıyorum hepsi ailemden birisi gibi’’ dedi. Tuna, “Sadece siyasi ikbal ve beklentilerle insanlarımızı sektörleri ve bu sektörlerde çalışanları riske etmemiz gerekiyor” dedi.
Çanakkale MHP 2.Sıra Milletvekili adayı Korkmaz, kadınların hayatın her dalında olması gerektiğine dikkat çekerken kadınların girişimcilik anlamında daha çok atılımlar yapması gerektiğini vurguladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!