ÇSM’de ’Bebeğimi Beklerken’ eğitimi

Güncelleme Tarihi:

ÇSM’de ’Bebeğimi Beklerken’ eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2007 00:00

Hamile Eğitim Uzmanı Ayşe Öner Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde anneler ve anne adaylarına uygulamalı olarak "Bebeğimi Beklerken" adlı eğitim veriyor.

ÇAĞDAŞ Sanatlar Merkezi’nde anneler ve anne adayları için düzenlenen ’Bebeğimi Beklerken’ adlı uygulamalı Doğum Öncesi eğitimi düzenlendi. Hamile Eğitim Uzmanı Ayşe Öner’in anne adaylarına yönelik sunumuyla başlayan programda pratik bilgiler, vücutta yaşanan değişimler ve egzersizlerle doğum konusunda bilinçlendirme konularında uygulamalı eğitim yapıldı.

HATIRLATMALARDA BULUNDU

Hamile Eğitim Uzmanı Öner, doğum öncesi ve sonrasında anneye en büyük desteğin eşler tarafından olması gerektiğini belirtti. Öner, baba adaylarını da bu süreci eşleriyle birlikte yaşadıkları takdirde, her şeyin daha kolay olacağını belirtti. Eğitime katılan baba adayları da egzersizleri eşleri ile birlikte yaptılar.

ÇOCUK BESLENMESİ

Çağdaş Sanatlar Merkezi’ndeki programa ayrıca çocuk sahibi anne ve babalar da katıldı. Ebeveynler hem çocuk bakımı hakkında uzmanlardan bilgi aldılar, hem de çocuklarıyla birlikte oyun oynama şansına sahip oldular. Çocuklara yönelik düzenlenen atölyelerde ise çocuklar el işi faaliyetlerinde bulunup, yaşıtları ile birlikte dans ettiler. Diyetisyen Havva Baler Gezgüç ise ebeveynlere 0-6 yaş arası çocuk beslenmesi hakkında önemli bilgiler verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!