Çorlu'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Çorludan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2014 13:43

- Çorlu Belediyesi'nden aşure dağıtımı

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtmaya devam ediyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muharrem ayı dolayısıyla toplam 35 bin adet aşure dağıtacaklarını söyledi.

Belediye Meydanı, Süleymaniye Camisi önü ve diğer bilinen noktalarda açılan stantlarda halka ücretsiz olarak aşure dağıttıklarını ve bundan sonra da dağıtımların devam edeceğini belirtten Baysan, ''Muharrem ayı nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure dağıtımı yapıyoruz. Halkımız belirlenen merkez bölgelerde kurulan stantlarda aşure dağıtıyor ve onların Muharrem ayını kutluyoruz'' dedi.

-TAGİD'den ziyaret

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) İş Kadınları Komisyonu, Çorlu'da hizmete giren özel bir hastaneyi ziyaret etti.

Haberin Devamı

Komisyon Başkanı Selda Er, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düzenli olarak gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında, içerisinde üyelerinin de yer aldığı bir yapının bölgeye kazandırılmış olmasının sevindirici olduğunu kaydetti.

Er, bundan sonra da İş Kadınları Komisyonu olarak ziyaretlerinin süreceğini belirtti.

-Çorlu'da Atatürk'ün sevdiği şarkılar konseri

Çorlu'da, Atatürk'ün sevdiği şarkılar konseri düzenleneceği belirtildi.

Çorlu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 10 Kasım Atatürk'ü anma gecesinde düzenlenecek olan konserde, Çorlu Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği Rumeli şarkılarının seslendirileceği kaydedildi.

Halit Tekinyılmaz'ın şefliğinde düzenleneceği belirtilen konserin Çorlu belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde 10 Kasım 2014 Pazartesi günü saat 20.00'da gerçekleştirileceği ifade edildi.

Öte yandan, yapılan açıklamada konserin ücretsiz olup bütün halkın katılabileceğine de yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!