Çöp konteynerleri yer altına alınıyor

Güncelleme Tarihi:

Çöp konteynerleri yer altına alınıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 16:10

Çöp konteynerleri yer altına alınıyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP'te, Şehitkamil Belediyesi tarafından çöp konteynerlerinin yer altına alınması için çalışma başlatıldı.
Uygulanmaya başlanacak çöp konteynerlerinin yer altına alınmasıyla ilgili ilk adım atıldı. Yeraltı çöp konteynerlerini yakından inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, evsel atıkların sağlıklı bir şekilde toplanmasını sağlamak istediklerini belirterek, "Bu tür yeniliklerin vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırması, çevreye verilen değerin daha üst noktalara taşınması açısından önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. Rıdvan Fadıloğlu, şunları söyledi:
"Şehitkamil Belediyesi olarak bir yeniliğe daha imza atıyoruz. Özellikle çöp konteynerlerini daha sağlıklı bir şekilde idame ettirebilmek adına yeraltı konteyner düzenine geçiyoruz. Tabi mevcut imar düzeni içerisinde her yerde bunu uygulama imkanımız yoktur. Kaldırımların genişliğiyle ilgili problem olması münasebetiyle yeni imara açmış olduğumuz yerlerde imar planlarına not düşerek artık yeraltı gömülü konteynerleri şart koştuk. İlk defa İbrahimli bölgesinde bu uygulamayı başlatacağız. İbrahimli bölgesinde inşaat çalışmalarının devam ettiği noktalarda iskan alma noktasında bu yeraltı konteynerleri hizmete girmiş olacak."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!