Çolak, Niğdeli Eczacılardan Destek İstedi

Güncelleme Tarihi:

Çolak, Niğdeli Eczacılardan Destek İstedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 16:49

Türk Eczacılar Birliği (TEB) Başkanı Erdoğan Çolak, Niğde'ye geldi.

Niğde Eczacı Odasını ziyaret eden Türk Eczacıları Birliği (TEB) Başkanı Erdoğan Çolak, Aralık ayında yapılacak olan seçimli kongrede kendisine destek istedi.
Niğdeli eczacılarla bir araya gelen Türk Eczacıları Birliği Başkanı Erdoğan Çolak, Niğde Eczacılar Odası’nın yeni bir oda olmasına rağmen dinamik bir oda olduğunu söyledi.
Niğde Eczacı Odası Başkanı Nihat Öztürk: “Genel başkanımız hali hazırdaki Erdoğan Çolak, bu seçimlerde yeniden aday olduğu için tüm odaları geziyor. Seçim atmosferinde destek istiyor. Bizde bununla ilgili sohbet toplantısı yapacağız” dedi.
Türk Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak ise yaptığı açıklamada: “Tüm odalarımızı geziyoruz. 3-4-5 Aralık’ta Türk Eczacılar Birliğinin olağan seçimli kongresi var. Bu kongreye ilişkin eczacıların içinde bulunduğu siyasi ortamı da biraz tanımlayarak sürecin eczacılar acısından nasıl bir noktaya taşıyacağımızı anlatacağız. Burada son zamanlardaki sağlık ilaç eczacılık alanındaki gelişmeleri hep birlikte değerlendireceğiz. 3-4-5 Aralıkta biz ekip olarak ne sunuyoruz eczacılara onların beklentilerine cevap verebiliyor muyuz bunu anlatacağız, bunu tartışacağız. Akabinde de destek isteyeceğiz. Niğde Eczacı Odası da bizim için çok önemli odalarımızdan bir tanesidir. Yeni kurulan bir odamız ama dinamik bir oda. Hemen yeni kurulduğu andan itibaren kendi kabına sığmayan bir temsilcilik binasından daha ciddi bir binaya taşıyan ve meslektaşlarımıza katkı sunmaya çalışan bir oda. Bu anlamda da oda başkanımızı kutluyoruz. Hem Türk Eczacılar Birliği ile yakaladığı ilişkiler hem de bölgedeki meslektaşlarıyla yakaladığı ilişkiler ve bunun akabinde bir iletişim ağının düzgün kurulması münasebetiyle bizim acımızdan etkin güzel bir oda” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!