Çocukların Makam Aracı Merakı

Güncelleme Tarihi:

Çocukların Makam Aracı Merakı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2015 16:48

KAYMAKAM BİNGÖL, MAKAM ARACININ KAPILARINI KÖY ÇOCUKLARINA AÇTI.

Mardin’in Midyat İlçe Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, ilçeye bağlı köylere yaptığı ziyaretlerde zamanının büyük bölümünü çocuklara ayırıyor. Kaymakam Bingöl, makam aracını merak eden çocukları aracına bindirerek meraklarını gideriyor.
Geçtiğimiz günlerde herkesin kendisine direk ulaşabilmesi için kullandığı cep telefonu numarasını Kaymakamlık internet sitesinden yayınladığı için ulusal basına da konu olan Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, ilçeye bağlı köylere yaptığı ziyaretlerde zamanının büyük bölümünü çocuklara ayırıyor. Üç yıla aşkın süredir Mardin’in Midyat ilçesinde görev yapan Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Tulgalı köyü ziyaretinde aracının etrafını saran ve meraklı gözlerle aracı incelemeyen çocukların merakını gidermek için korumalarına gerekli talimatı vererek çocukların merakını giderdi.
Makam şoförü ve koruma polisine aracın kapılarını açtıran ve aracın etrafını saran Tulgalı köyü çocuklarının aracına binmesini sağlayan Kaymakam Bingöl’ün bu davranışı köy sakinlerini de sevindirdi. Köy meydanında park halinde duran makam aracına çocukları bindiren Kaymakam Bingöl, daha sonra makam şoförüne çocukların köy yerinde kısa turlarla gezdirilmesi talimatı verip, çocuklara bir de yanında getirdiği kırtasiye malzemeleri ve oyuncakları hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!