Çocuk Tiyatroları ve Müzik Festivali

Güncelleme Tarihi:

Çocuk Tiyatroları ve Müzik Festivali
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2010 00:00

1. Ankara Çocuk Tiyatroları ve Müzik festivali sona erdi. Festivalde Kırmızı Başlıklı Kız, Cinderella Külkedisi, Sevimli Prenses ile Soytarı, Bir İstanbul Hatırası gibi oyunların yanı sıra küçük solistler Elif Ece Cansever ve Arda Alp Çağlar’ın keman resitalleri izlendi.

Haberin Devamı

Çağlar Müzik Kursu ve Kültür Merkezi tarafından düzenlenen 1. Ankara Çocuk Tiyatroları ve Müzik festivali sona erdi. Maltepe Park AVM’de 10-19 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen festival Başkentliler tarafından yoğun ilgi gördü. Festivalin son günü sahne alan Çağlar Pop Gitar topluluğu 45’likler performansıyla büyük alkış aldı. Festival son gününü karnaval havasında geçirdi.
 Etkinlikler hız kesmeyecek
Festivalden sonra kültürel etkinliklere ara vermeyeceklerini söyleyen Çağlar Kültür Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Ergün
Çağlar ‘ Bu tür etkinliklerin insanları ne kadar çok eğlendirdiğini fark ettik. Gerek büyük gerekse küçük izleyicilerimiz buradan çok memnun ayrıldılar. Sene içinde hemen hemen her gün bir etkinlik düzenleyeceğiz.

Küçük solistler sahnedeydi

Haberin Devamı

Festİval kapsamında Elif Ece Cansever ve Arda Alp Çağlar keman resitali ile izleyenlerden tam not aldı. Küçük solistlerin performansları izleyenler tarafından büyük alkış aldı.Geçtiğimiz sezon
küçük oyunlarına ağırlık verdiklerini ancak bu sezon büyük
oyunlarıyla da sahnede yer alacaklarını aktaran Çağlar ’16 Ekim’de Bir İstanbul Hatırası’ adlı oyunumuzun galasını yapacağız.
Bu sezon minik seyircilerimizden ziyade yetişkinlere de hitap edeceğiz’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!