Cilt lekeleri, sivilce, kırışıklık, çatlaklar...

Güncelleme Tarihi:

Cilt lekeleri, sivilce, kırışıklık, çatlaklar...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2010 17:18

Eski Yunan’dan beri çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılan salyangoz sıvısı; doğadaki kendi kendisini yenileyen tek canlı olma özelliği ile cilt tedavisinde mucizeler yaratıyor!

Haberin Devamı

Salyangoz özü sayesinde cilt sorunlarınızdan daha kısa sürede ve daha etkin bir şekilde kurtulabileceksiniz. İnce çizgiler ve kırışıklıklar yol olacak. Akne sorununuz var ise dert etmeyin, Salvolin cildinizdeki bakteriyi yok ederek akneyi de kontrol ediyor.

Sivilcenin neden olduğu izler, traş sonrası kabarma, ciltteki irritasyon, doğum sonrası çatlaklar…. canınızı sıkmayın, mucizevi Salyangoz Özlü Salvolin Kremi ile tüm cilt sorunlarıyla baş etmek artık çok kolay.

Salvolin içeriğindeki Allantoin ile cildinizi yeniliyor!

Cildin kendini yenileme mekanizmasını güçlendiren ve dengeleyen salyangoz salgısı özü,  Aquaxly ve SPF 20 ile çevresel faktörlere karşı üstün koruma sağlayarak cildinizde maksimum koruma, nemlendirme ve yenilenme sağlıyor.SALVOLIN Salyangoz Kremi salyangozun yenileyici, onarıcı ve koruyucu etkisi ile cildinizdeki tahribatı onarıyor, cildinizi yeniliyor ve çevresel faktörlere karşı koruma kalkanı oluşturuyor.

Haberin Devamı

Bebek gibi bir cilt için tıklayın...

Salvolin Salyangoz Kremi içeriğindeki,  Allantoin, Kolajen,Elastin, Proteinler, Vitaminler, Glikolik asit, Shea Ağacı Yağı ve Aquaxly ile kısa zamanda gözle görülür fark yaratıyor! Sivilce ve aknelerin neden olduğu izleri gideriyor, zararlı etkilere karşı maksimum bir koruma sağlıyor. Antioksidan etkisi ile kırışıklıkları azaltıyor. Cildinizin ihtiyacı olan nem ve su dengesini sağlayarak ileride oluşacak kırışıklıkları önlüyor...

Yenileyici özelliği ile yara, tahriş ve leke izlerini de kısa zamanda azaltan Salvolin Salyangoz Kremi cilt yumuşaklığını ve elastikiyetini arttırıyor, cildinizin ihtiyacı olan bütün vitaminleri karşılıyor!

Zamanın izlerini cildinizden silmek için tıklayın!

Salvolin  Salyangoz Kremi ile kısa sürede kırışıklıklarınıza veda edeceksiniz. Hücre onarıcı etkisi ile cildinizde oluşmuş tüm hasarları silebilecek, aynaya baktığınızda pürüzsüzlüğü hissedeceksiniz...

Salvolin cildi yenilemede, zarar görmüş cilt hücrelerinin onarılmasında, günlük bakımda, akne ve sivilce problemlerinde, leke izlerinin yok edilmesinde çok iyi sonuçlar veriyor.

Haberin Devamı

Salyangoz özü cildinizde mucizeler yaratıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra 12 şehre 3 saatte teslimat ve kapıda ödeme avantajını kaçırmayın.

Salvolin Aynı Zamanda Seçkin Eczanelerde! İster tıklayın siparişinizi verin, kapınıza 3 saatte gelsin, ister en yakın eczaneye uğrayın.

Daha detaylı bilgi için 7/24 aktif sipariş hattı 0 216 528 28 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Hemen satın almak için tıkla!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!