GeriSeyahat Çikolata tadında...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Çikolata tadında...

Çikolata tadında...

Tatilden yeni döndün, hemen makyaj yapıp kendini dışarı atmak istiyorsun, ama o da ne! Makyaj çantandaki hiçbir renk, yeni ten rengine uymuyor. Kısaca yeni malzemeler alman şart! İşte sana günün her saatinde kullanabileceğin, pratik ve doğal bir yaz makyajı....

/images/100/0x0/55ea71cbf018fbb8f8805ce5

 

Önce ten...

 

Aslında bronz tenin fondötene hiç ihtiyacı yok, ama yine de bazı kusurlarını kapatmak için ısrar ediyorsan sana Max Factor’un Seamless serisinden 05 numarayı tavsiye ederiz. Kapatıcılığı ve doğal rengiyle mükemmel bir baz olan fondöten, bronz teninle çok iyi uyum sağlayacak.

 

Elma yanaklar...

 

Ten bronz olunca, yanaklar da ona uygun olmalı değil mi? Ancak bunun için illa bronz renkte bir allık kullanmana gerek yok. Yeni çıkan, yüze spordan yeni çıkmış gibi doğal bir renk veren jel allıklar, sana çok yakışacak. Biz, Oriflame’in kırmızı rengini tercih ettik ve çok beğendik!

 

Gözler göz alıyor...

 

Bronz makyajın odak noktası gözleri... Bu nedenle ayrı bir özen istiyor. Göz kapağının tamamına Nivea’nın pırıltılı açık kahve krem farını kullandık. Gölge yapmak içinse, Max Factor’ün 3113 no’lu koyu kahve farını tercih ettik. Göz çevresini Oriflame Visions’un karamel renkli kalemiyle çerçevelendirdikten sonra, kirpikler için Avon’un dolgunlaştırıcı maskarasını kullandık.

 

Sıra dudaklarda...

 

Göz makyajını biraz gösterişli yaptığımız için, dudaklarda sadece hafif bir parlatıcı kullandık. Oriflame’in ikili likit rujları çok işimize yaradı. Bir tarafıyla dudağa hafif bronz bir renk verirken, diğer kısmıyla parlamasını sağladık.

 

False