CHP'li Sındır: İktidar sandık çevresi örgütlenmesinden geçer

Güncelleme Tarihi:

CHPli Sındır: İktidar sandık çevresi örgütlenmesinden geçer
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2016 13:03

CHP'li Sındır: İktidar sandık çevresi örgütlenmesinden geçer

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA) - CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, partiyi iktidara taşıyacak yöntemin sandık çevresi örgütlenmesinden geçtiğini belirterek, partililerden halka gidip CHP'nin yaptıklarını ve yapacaklarını defalarca anlatmalarını istedi.
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Asuman Ali Güven, il yöneticileri ve parti okulu koordinatörleriyle bir araya gelen Sındır, parti içi eğitim ve sandık çevresi örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sındır, CHP’nin iktidara parti içi eğitim çalışmaları ve sandık çevresi örgütlenme çalışmalarıyla ulaşacağını söyledi. Sandık çevresi örgütlenme modelinin önemine değinen Sındır, ŞUNLARI SÖYLEDİ:
"Sandık çevresi örgütlenme çalışmalarıyla amaç üyelerimiz ve seçmen arasında etkin bir iletişim kurmak. Her bir vatandaşımız oyuna sahip çıkmak. Halkın iradesinin istismar edilmesinin önüne geçmek. Bu çerçevede görev alan üyelerimiz sorumlu olduğu sandık çevresinde yaşayan tüm yurttaşlarımızı çok iyi tanımalı. Sandık çevresinde her kapıyı çalarak yurttaşlarımıza bilgilendirme yapmalı, partimizin çalışmalarını anlatmalı. Mahallesinde yaşayanların derdini, sorunlarını bilmeli. Yaşlısının, engellisinin, gencinin kısaca orada yaşayan yurttaşlarımızı yakından tanımalı. Sadece seçim zamanında değil, her zaman yanlarında olduğumuzu yurttaşlarımıza göstermeliyiz" dedi.
CHP’yi iktidara taşıyacak yolun parti içi eğitim çalışmaları ve sandık çevresi örgütlenmesinden geçtiğini söyleyen Kamil Okyay Sındır, "Partimizi iktidara taşıyacak yol parti içi eğitimden ve sandık çevresi örgütlenme modelinden geçiyor. Türkiye aydınlığa, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerini kavramış, özümsemiş demokratik, laik, sosyal hukuk devletine inanan yurttaşlarımızla çıkacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!