CHP Gençlik Kolları’ndan Kobani’ye Yardım Kampanyası

Güncelleme Tarihi:

CHP Gençlik Kolları’ndan Kobani’ye Yardım Kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2015 17:09

CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KEMAL GÜNERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri yaptığı basın açıklaması ile Kobani’ye Suruç’ta yaşanan olayın ardından Kobani’ye yardım kampanyası başlattıklarını kampanyanın CHP il ve ilçe örgütlerinden yoğun destek gördüğünü belirtti.
Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri, “Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyesi 300 gencin, yaşanan saldırı nedeniyle ulaştıramadıkları yardımları, Kobani’ye ulaştırılacak. Şanlıurfa Suruç’ta Amara Kültür Merkezi önünde meydana gelen saldırı sonucu hayatını kaybedenlerin acısını yaşıyoruz ve ölen gençlerin ideallerini yerine getirmek için kampanya başlattık. Bugün itibariyle başlatılan kampanya, 1 Ağustos Cumartesi günü sona erecek” dedi.
“Aydın’dan Kobani’ye Umut ve Barış Köprüsü” adıyla kampanya başlattıklarını belirten Kemal Güneri, “Suruç’ta yaşanılan katliamda ölen arkadaşlarımızın mücadelelerini devam ettirmek için Aydın Gençlik Örgütü olarak giysi ve oyuncak kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Kampanyamıza ana kademe il örgütümüzde destek vermektedir. Başlatmış olduğumuz kampanya 1 Ağustos itibari ile sona erecek ve toplanan malzemeler Kobani’ye ulaştırılmak üzere yola çıkacaktır. Bizler bu topraklarda aynı kader birliğini yaşayan kardeşleriz. 1000 yıllık kardeşliğimizi yok etmeye çalışanlara inat ısrarla barış diyeceğiz. Çünkü bizler barışın kendisinin bir yol olduğuna inanıyoruz. Acının, gözyaşının ve ağıtların yerini kardeşlik ve barış türkülerinin alması için bu mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz” diyerek saldırıdan sorumlu tuttukları AK Parti’den de hesap sormanın boyunlarının borcu olduğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!