Cezaevi firarisi, bulunduğu evde kıstırıldı

Güncelleme Tarihi:

Cezaevi firarisi, bulunduğu evde kıstırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 19:31

Cezaevi firarisi, bulunduğu evde kıstırıldı

Haberin Devamı

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI (Kütahya), (DHA) - KÜTAHYA'nın Tavşanlı İlçesi'ndeki açık cezaevinden bir süre önce firar edip, pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan hükümlü 31 yaşındaki Gökhan Uslu'nun saklandığı 2 katlı ev, polis tarafından sarıldı. Polisler, Uslu'yu evden dışarı çıkması için ikna etmeye çalışıyor.
Tavşanlı İlçesi'nde geçen 5 Ağustos'ta meydana gelen olayda, Gökhan Uslu, kaldığı Açık Cezaevi'nden firar etti. Uslu, aynı akşam Ulu Cami Mahallesi'ndeki semt pazarında tartıştığı Melih İşler ile kardeşi Mustafa İşler'i pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı. Otomobille olay yerinden kaçan Gökhan Uslu, yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki çevre yolunda karşılaştığı Kadir Yolal'ı da tüfekle yaralayıp kaçtı.
Gökhan Uslu'nun bugün akşam saatlerinde Bağlık Mahallesi Piri Reis Sokak'taki kendilerine ait 2 katlı evde olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çelik yelek giyen polisler evin etrafını sarıp, sokağı da araç ve yaya trafiğine kapattı. Polisler Gökhan Uslu'yu dışarı çıkması için ikna çalışmalarını sürdürürken, Kütahya kent merkezinden de ilçeye Terörle Mücadele Şubesi ekipleri sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!