Ceylan: Utanma eşiği düşük olanlar konuşursa iyi insanlar kaçacaktır

Güncelleme Tarihi:

Ceylan: Utanma eşiği düşük olanlar konuşursa iyi insanlar kaçacaktır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 13:57

Ceylan: Utanma eşiği düşük olanlar konuşursa iyi insanlar kaçacaktır

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, "Elimden gelenin en iyisini yaptım. Ama hakkı olan olmayan herkes konuşuyor. En çok konuşanlar da maalesef hiçbir şey yapmayanlar. Sadece utanma eşiği düşük olanlar konuşursa iyi insanlar buralardan kaçacaktır" dedi.

Antalyaspor'da 30 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü genel kurul ile 25 Haziran'da yapılacak kulüp derneği genel kurulu öncesi mevcut yönetimi eleştirenlere asbaşkan Hasan Ali Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sitem etti. Kendisinin çocukluktan beri heyecan duyduğu Antalyaspor'de elinden gelenin en iyisini yaptığını anlatan Ceylan, hiç bir şey yapmayan kişilerin en çok konuştuğunu vurguladı.

Ceylan açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"En çok konuşanlar da maalesef hiçbir şey yapmayanlar. Kendilerinde bu hakkı nasıl görürler, kim bu hakkı tanır anlamış değilim. Antalyaspor bu şehrin gözbebeği. Benim çocukluktan beri heyecanım. Elimden gelenin en iyisini yaptım. Ama hakkı olan olmayan herkes konuşuyor. En çok konuşanlar da maalesef hiçbir şey yapmayanlar. Kendilerinde bu hakkı nasıl görürler, kim bu hakkı tanır anlamış değilim. Emek sarf eden insanlar kolayca bir kenara bırakılır, sadece utanma eşiği düşük olanlar konuşursa, iyi insanlar buralardan kaçacaktır. Bir de üstüne vefanın ve takdirin olmamasını eklersek işte böyle ağzı olan herkesin hakkında konuştuğu Antalyaspor olur."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!