Ceylan: Tek düşüncemiz galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Ceylan: Tek düşüncemiz galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2016 11:41

Ceylan: Tek düşüncemiz galibiyet

Haberin Devamı



Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, "Hedefimiz ligi daha üst sıralarda tamamlamak. Kalan 4 maçtan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Torku Konyaspor maçında tek düşüncemiz galibiyet" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Antalyaspor yarın Torku Konyaspor ile karşılaşacak. Antalya Arena'da oynanacak karşılaşma 19.00'da başlayacak. Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Torku Konyaspor'un ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yapıp uzun zamandır yenilmediğine dikkati çekti. Rakibin ligin güçlü ve sağlam defans kurgusuyla oynayan bir takım olduğunu vurgulayan Ceylan, "Antalyaspor olarak teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu takımız. İlk golü attığımızda veya erken gol bulduğumuzda seyir zevki yüksek maçlar oynuyoruz. Hedefimiz ligi daha üst sıralarda tamamlamak. Kalan 4 maçtan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Torku Konyaspor maçında tek düşüncemiz galibiyet" diye konuştu.

Taraftarın Antalya Arena'da tribünü doldurup takımı desteklemesini isteyen Ceylan, "Taraftarımızın desteğiyle futbolcularımızın güzel oyunuyla 3 puanı Antalyaspor'a kazandırmasını diliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!