Çevre Sağlığı Projesi tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Çevre Sağlığı Projesi tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2018 12:49

Çevre Sağlığı Projesi tanıtıldı

Haberin Devamı

Samim SELÇUK/ALTINÖZÜ, (Hatay), (DHA)- HATAY'ın Altınözü ilçesinde Temizlik ve Çevre Sağlığı Projesi kapsamında toplantı düzenlendi.
Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkı'nda bulunan Zeytin Cafe'de düzenlenen toplantıya AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Veysel Işık, İlçe Jandarma Komutanı Jnd. Yzb. Abdi Üçkuyu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Ergin, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sefer Deviren ile mahalle muhtarları katıldı.
BAŞKAN SARI: ALTINÖZÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Toplantının açılış konuşmasını Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı yaptı. Başkan Sarı, "Hepimiz Altınözü için çalışıyoruz. Her muhtarımın gözünde farklı bir duygu var. Her biriniz mahalleniz için canla başla çalışıyor. Biz de bu niyetteyiz. Ben de isterim 48 mahallede sıfır sorun olsun. Ama bu bütçe ve zamanla alakalıdır. Bizim maddi değil vakit sıkıntımız var. Ama gereken zamanı ayırıp sorunları çözeceğiz" dedi.
2018 ALTINÖZÜ İÇİN DÖNÜŞÜM YILI OLACAK
Kaymakam Uygur ise yaptığı konuşmada, "Tam 1 yıl önce burada göreve başladım. Ankara'da aşındırmadık kapı bırakmadık. 12 dönümlük arazi ilçe jandarma binası yapılması için tahsis edildi. Sadece bu iş için 5 defa takip işlemi uyguladık. Biz bu 1 yılı boş geçirmedik. Hükümet binası için gereken yazı 10 yıldır yazılmamış. Marifet iltifata tabidir. Bizden önce de kaymakam vardı. Belediye başkanı vardı ama hiçbir işlem yapılmadı. Hükümet konağı projesi de Altınözü için çok önemli bir proje oldu. Ben görevde 19'ncu yılımdayım" dedi. Konuşmaların ardından mahalle temizliği ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Kadir Özer tarafından hazırlanan projenin sunumu yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!