Çerkeş 13'ncü Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Çerkeş 13ncü Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2017 16:47

Çerkeş 13'ncü Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali yapıldı

Haberin Devamı

ÇERKEŞ(Çankırı), (DHA)- ÇERKEŞ 13. Kültür, Hayvancılık ve Bal Festivali, ilçe halkının yoğun katlımı ile kent meydanında yapıldı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na Belediye Başkanı Hasan Sopacı tarafından Festival Çelenginin koyulması ve Mehteran eşliğinde Festival yürüyüşü ile devam eden gestival programı Çerkeş Kent meydanında gece saat 24.00 e kadar devam etti.
Çerkeş Kent Meydanı'na kurulan dev sahnede, Çerkeş yöresel halk oyunları gösterisi, Çerkeş Örenköy tarafından hazırlanan Çerkeş kına kutlaması canlandırılması, Simental ırkı düve ve buzağı yarışmasında ve dünyaca ünlü Çerkeş Çiçek Balı yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi, Festival öncesi Belediye tarafından sünnet ettirilen çocuklara hediyelerinin verilmesi, Belediye tarafından vatandaşlarımıza halk yemeği ikramı ile gündüz etkinlikleri son buldu.
Akşam da yerel sanatçı Özkan Ergün Konseri ile başlayan Festival Konseri, Sincanlı Mustafa Taş ve Derya Uluğ konseri ile son buldu. Konser sonunda 10 dakikalık havai fişek gösterisi yapıldı.  
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!