Cannes’da güzellik: Güzellik elçilerinden kırmızı halı trendleri

Güncelleme Tarihi:

Cannes’da güzellik: Güzellik elçilerinden kırmızı halı trendleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2015 16:34

Yılın en gösterişli etkinlikleri arasında yer alan 68. Uluslararası Cannes Film Festivali’ne 18. kez güzellik sponsoru olan L’Oréal Paris; Türk güzellik elçileri Fahriye Evcen, Cansu Dere ve Azra Akın’ı dünyaca ünlü yıldızlarla buluşturdu. Kırmızı halıda ülkemizi temsil eden L’Oréal Paris’in güzellik elçileri Fahriye Evcen, Cansu Dere ve Azra Akın; L’Oréal Paris ile yılın güzellik trendlerine de yön verdiler.

Haberin Devamı



17 Mayıs gecesi kırmızı halıda beyaz elbisesiyle kuğu gibi görünen Fahriye Evcen kırmızı halıya hazırlanırken makyajı öncesi cildini yatıştırmak için Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu kullandı. Makyajı için ise son yılların en büyük trendlerinden olan buğulu göz makyajını tercih eden Evcen, gözlerini L’Oréal Paris Color Riche Far paleti ile renklendirdi. Göz makyajının ön planda olduğu stilinde hacimli kirpikleri de makyajının anahtar dokunuşlarındandı. Göz hatlarını vurgulamak için L’Oréal Paris Matmatic Superliner ile kuyruklu bir eyeliner stiline yönlenen Cansu, kirpiklerini belirginleştirmek için L’Oréal Paris False Lash Wings Maskarayı kullandı.

Sezona damga vuran renklerden akaju yansımalı doğal kahverengi saç renginin sırrı L’Oréal Paris’in Excellence Efsanevi Kahveler serisinden 5.15 olan Fahriye, atkuyruğu şeklinde hafif toplanmış saçları ile güzelliğini destekledi. Sen de onun gibi bir atkuyruğu elde etmek için, saçlarına parlaklık veren ve elektriklenmeyi önleyen Elseve Mucizevi Yağ’dan yardım alabilirsin. Nasıl mı? Önce saç uçlarını dalgalandırmakla işe başla. Ama öncesinde ısıdan saç tellerini korumak için, L’Oréal Paris Elseve Mucizevi Saç Bakım yağını saç uçlarına uygula. Böylece saçların pürüzsüz bir görünüme de kavuşmuş olacak. Ardından tüm saçını tepede toplayıp, lastik tokayla sabitle. Bir tutam saçını saç lastiğinin etrafına dolayarak lastiği kamufle etmeyi de unutma. Son dokunuşu L’Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Sabitleyici gibi güçlü tutuşlu bir saç spreyi ile yap.

Detaylı bilgi için tıklayın.

İlandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!