Cannes’da güzellik: Güzellik elçilerinden kırmızı halı trendleri

Güncelleme Tarihi:

Cannes’da güzellik: Güzellik elçilerinden kırmızı halı trendleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2015 16:52

Yılın en gösterişli etkinlikleri arasında yer alan 68. Uluslararası Cannes Film Festivali’ne 18. kez güzellik sponsoru olan L’Oréal Paris; Türk güzellik elçileri Fahriye Evcen, Cansu Dere ve Azra Akın’ı dünyaca ünlü yıldızlarla buluşturdu. Kırmızı halıda ülkemizi temsil eden L’Oréal Paris’in güzellik elçileri Fahriye Evcen, Cansu Dere ve Azra Akın; L’Oréal Paris ile yılın güzellik trendlerine de yön verdiler.

Haberin Devamı



L’Oréal Paris güzellik elçisi Azra Akın’ı Cannes kırmızı halısına; saçta L’Oréal Paris’in global saç uzmanı Stéphane Lancien ve ekibi, makyajda ise makyaj tasarımcısı Charlotte Willer ve ekibi büyük bir titizlikle hazırladı. Azra, kırmızı halıya hazırlanırken cildinin koşuşturma arasında yorgun görünmesini engellemek için Skin Perfection Yorgunluk Karşıtı Nemlendirici kremi tercih etti.

Charlotte Willer ve ekibi tarafından Azra Akın’ın kırmızı halı makyajında ışıltılı bir cilt görünümüne sahip olması için L’Oréal Paris Infaillable Fondöten kullanıldı. L’Oréal Paris Lumi Magique uygulanarak makyaj, aydınlık bir dokunuş ile tamamlandı.

Senenin trend tonlarından olan yoğun bakır rengi saçları Azra’nın Cannes stilinde de başroldeydi. Azra Akın, L’Oréal Paris Excellence Intense yoğun ışıltılı 7.43 tarçın bakırı saçlarını iri dalgalarla şekillendirerek retro bir stile yönelmeyi tercih etti. Bu stili yakalamak için Elseve ColorVive Renk Koruyucu Sıvı Saç Bakım Kremi ile ısı ile şekillendirme öncesi saç rengini korumaya al. Studio Line Silk&Gloss Bukle Belirginleştirici Saç Köpüğü ile buklelerinin uzun süre kalıcı olmasını sağla. Ardından maşa yardımı ile saçlarını şekillendirmeye başla. Parmakların yardımı ile oluşturduğun bukleleri dağıt.

Detaylı bilgi için tıklayın.

İlandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!