Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı PKK saldırısını kınadı

Güncelleme Tarihi:

Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı PKK saldırısını kınadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 14:53

Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı PKK saldırısını kınadı

Haberin Devamı

Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA) HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu sivil araçta bulunan asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin şehit olmasıyla ilgili Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke yazılı açıklamada bulundu. Teke, “Ya bu ülkeyi sevin ya da terk edin” dedi.
Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke, Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin şehit olduğu hain PKK saldırısını kınayan bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada bulunan Teke şunları kaydetti:
“Masum bir kadının katledilmesi, masum bir bebeğin katledilmesi karşısında susanlar bilmelidirler ki birer dilsiz şeytandırlar.
Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda Astsubay eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duymaktayım. Devletimizin desteği, asker ve polisinde azmiyle belleri kırılan terör örgütü PKK'nın güvenlik güçlerinin karşısına çıkmaya cesaretleri kalmadı. Hainlerin, alçakların, kalleşlerin ancak böyle savunmasız kadın ve bebeklere gücü yetmekte. Belki, yapmış olduğunuz bu hain saldırı ile tüm Türkiye’yi yasa boğdunuz, yürekleri dağladınız. Ama gerçek yüzünüzü bir kez daha göstererek 80 milyonun nefretini ve bedduasını aldınız.
Geçmişi yüzlerce bebek katletmekle geçen bu hain örgüt, bu olayı yaparak bebek katili unvanını bir kez daha tescil ettirmiştir. Yıllarca bebek, kadın, genç, yaşlı ayrımı yapmaksızın binlerce sivil ve savunmasız vatandaşımızı katleden terör örgütü PKK’yı şirin göstermeye, masum göstermeye çalışanlar bilmelidir ki, bu olayda sizin de payınız ve katkınız vardır.
Şunu çok iyi bilmelisiniz ki, Türkiye çok büyük ve güçlü bir ülke. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birçok bakan, milletvekili, komutan, bürokrat ve milyonların katılımıyla anne yavruyu toprağa değil kalbimize gömdük. Onlar artık cennette, ruhları şad olsun. Nurcan Karakaya ve bebeğine Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!