Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2018 11:27

Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı

Haberin Devamı

Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ), 11. Bilim, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Mezuniyet töreninde 2 bin 69 öğrenci kep atmanın heyecanını yaşadı.
Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazı Kampüsü’nde yapılan törene ÇAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, akademisyenler, idareciler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Mezun öğrencilerin yürüyüşünün ardından selamlama konuşması yapan Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Yüksel Kol, mezun olan öğrenci arkadaşlarını tebrik etti.
Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı da mezun öğrencilere hayatları boyunca başarılar diledi. Rektör Ayrancı, “Sizleri görünce mezuniyetimi hatırladım. O gün yaşadığım heyecan hala dün gibi aklımda eminim sizlerde ilk gününüzü hatırlıyorsunuz ve bugünü unutmayacaksınız. 4 yıllık mezuniyet heyecanının son bir yıllık diliminde sizlerle beraber olabildik. Sizlere güvenli, saygın bir ilim ortamı sağlamaya çalıştık. Buradan mezun olduğunuzda başınız dik ÇAKÜ mezunuyum diyebilirsiniz. Türkiye’nin en çok konuşulan üniversitelerinden birinden mezun oluyorsunuz. Bu gururu sizlerle birlikte yaşadık, yaşıyoruz. Şu anda Çankırı’dan tüm dünyaya seslenme imkanına sahibiz. Bu başarıda sizin katkınız çok büyük” dedi.
Rektör Ayrancı’nın konuşmasının ardından mezun olacak öğrenciler kep atmanın mutluluğu yaşadı.
Öğrenciler aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!