Can Dostlara Yılbaşı Menüsü

Güncelleme Tarihi:

Can Dostlara Yılbaşı Menüsü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 10:26

YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILAMAYA HAZIRLANAN KARŞIYAKA’DA, SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARI DA UNUTULMADI. KARŞIYAKA BELEDİYESİ TARAFINDAN CAN DOSTLARA 500 KİLOGRAM MAMA VE 60 KİLOGRAM ÖDÜL BİSKÜVİSİ DAĞITILDI. İKİ GÜN SÜREN ÇALIŞMALARA HAYVANSEVERLER DE DESTEK VERDİ.

Yeni yılı coşkuyla karşılamaya hazırlanan Karşıyaka’da, sahipsiz sokak hayvanları da unutulmadı. Karşıyaka Belediyesi tarafından can dostlara 500 kilogram mama ve 60 kilogram ödül bisküvisi dağıtıldı. İki gün süren çalışmalara hayvanseverler de destek verdi.
COŞKUYA ORTAK OLDULAR
Kış aylarıyla birlikte sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, can dostları yeni yıl heyecanına da ortak etti. Kentin farklı noktalarında bulunan sabit beslenme odaklarında, kedi ve köpeklere yaklaşık 500 kilogram mama ile 60 kilogram ödül bisküvisi dağıtıldı. Sahipsiz hayvanlar için hazırlanan ‘Yılbaşı Menüsü’nün dağıtımı, Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Yerel Hayvan Koruma Gönüllüleri işbirliğinde gerçekleşti.
KÖPEK PARKLARI
Yıl boyunca hayata geçirdiği hayvan dostu hizmetlerle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, 2016’da da can dostları sevindirmeye devam edecek. Yeni yılla birlikte köpek parklarını bakıma alacak olan belediye, kente yeni köpek parkları da kazandıracak. Sokak kedilerinin barınma ve beslenme ihtiyaçları için oluşturulan sabit kedi evleri ile beslenme odaklarının sayısı arttırılacak.
“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, sadece insanlar için değil, bir arada yaşadığımız, aynı çevreyi paylaştığımız can dostlarımız için de var gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle kış aylarında ağır hava koşullarından olumsuz etkilenmemeleri için tüm imkanlarımızla sahipsiz hayvanlarımızın yanındayız. Yeni yılda da Karşıyaka’nın şanslı can dostları için pek çok sürprizimiz olacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!