Çalınan otomobiline 3 yıl sonra kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Çalınan otomobiline 3 yıl sonra kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2012 11:00

Polisin düzenlediği operasyonda, çalıntı 19 otomobil ele geçirildi. 3 yıl önce Ankara’da çalınan otomobiline kavuşan Veli Sarıköse büyük şaşkınlık yaşadı.

Haberin Devamı

Emniyet ekipleri, çaldıkları otomobillerin şasi numaralarını değiştirip, parçalayarak satan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Yaklaşık bir aydır sürdürülen çalışmaların ardından araçların parçalara ayrıldığı atölyeye baskın düzenlendi. Operasyonda, parçalara ayrılmış, sadece iskeleti kalan veya ortadan ikiye ayrılmış araçlarla şasi numaraları değiştirilen araçlar ele geçirildi. 19 otomobilden ikisi Sakarya’da, biri ise Gaziantep’te bulundu. 13 otomobil sahiplerine teslim edilirken, parçalara ayrılan 6 otomobil ise yediemin parkına konuldu. Polis, otomobilleri parçalayarak satan kişileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

YILBAŞI HEDİYESİ GİBİ

3 yıl önce Ankara Pursaklar’dan çalınan Veli Sarıköse’ye ait otomobil de operasyon kapsamında Bolu’da bulundu. Sarıköse parçalanan otomobilleri gördükten sonra kendi otomobilini sağlam şekilde teslim alınca şaşkınlığını gizleyemedi. Veli Sarıköse, “Aracımdan ümidimi kesmiştim. Bulunduğuna inanamadım. Bana yılbaşı hediyesi gibi geldi” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!