Çağlar Tiyatro Ankara’yı aştı

Güncelleme Tarihi:

Çağlar Tiyatro Ankara’yı aştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 00:00

Grimm kardeşlerin yazdığı Duygu Özalp’in uyarladığı Kırmızı Başlıklı Kız adlı oyun Kırşehirli minikler için sahnedeydi. Çağlar Çocuk Tiyatrosu’nun turne kapsamında gerçekleştirdiği oyunu Kırşehirli minikler ücretsiz olarak izleme şansını elde etti. Üç seans olarak sergilenen oyunu yaklaşık bin 500 minik izledi.

İlk turnesini Kırşehir’e yapan Çağlar Çocuk Tiyatrosu genel sanat yönetmeni Ergün Çağlar ‘Ankaranın yakın illerine önümüzdeki ay turneler düzenleyeceğiz. Bunun yanı sıra Ankara’nın ilçelerindeki miniklerle de tiyatro oyunlarımızı buluşturmak istiyoruz’ diyerek, şöyle devam etti:

“Amacımız bugüne kadar tiyatroyla buluşma imkanı bulamayan minikleri tiyatroyla buluşturmak ve daha önce tiyatro izleyen miniklere farklı bir gün yaşatmak. Ayrıca bu sezon Ankara’nın yakın illerinde düzenlenecek çocuk şenliklerinde ve kermeslerde yer almak istiyoruz. Bunun haricinde Malltepe Park AVM’de bulunan kültür merkezimizdeki oyunlara yenilerini ekleyeceğiz. Diğer oyunlarla şimdilik sezonu kapatmayı düşünüyoruz.
Başkentli minikleri daha çok oyunla ve hayal kahramanıyla buluşturmak için bu sezon yeniliklerle Başkentli tiyatro severlerin karşısına çıkacağız. Bunun dışında kültür merkezimizde bir süredir drama ve sahne eğitimi alan kursiyerlerimiz profesyonel tiyatrocularla sahneye çıkmaya başlayacak.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!