Caddenin yeni güzellik noktası

Güncelleme Tarihi:

Caddenin yeni güzellik noktası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2010 00:00

Ünlü kozmetik zinciri Sephora, dördüncü mağazasını Tunalı Hilmi’de açtı. Tunalı Sephora, İzmir’in ardından cadde üzerinde açılan ikinci mağaza oldu.

Sephora’nın Ankara’daki ilk cadde mağazası, Tunalı Hilmi Caddesi’nde açıldı. Mağazanın açılış kokteyli çok sayıda seçkin ismi bir araya getirdi. Açılışa katılan kadınlar, dans gösterileri eşliğinde keyifli anlar yaşarken, mağazadaki ürünleri incelemeyi de ihmal etmediler. Caddenin orta yerinde açılan 285 metrekare genişliğindeki mağazada, 100’den fazla markanın ürünleri bulunuyor.

Seminerler düzenlenecek

Mağazada, cilt bakımından makyaja, aksesuardan banyo ürünlerine kadar zengin bir ürün yelpazesi bulunuyor. Ayrıca mağaza içindeki “Beauty bar” konsepti sayesinde, kadınlar uzmanlardan cilt bakımı hizmeti alıp, “Make up studio” alanında makyaj artistlerine uygulama yaptırabiliyor. Mağazada, Mayıs ayının sonuna kadar, güzellikle ilgili uzmanların katılacağı farklı konseptlerde seminerler düzenlenecek.

Zengin bir koleksiyon

Sephora, Amerika ve Avrupa’nın en çok tercih edilen markalarını sunuyor. Bunlar arasında; Fred Farrugia, Benefit, Herborist, Strivectin, Skinvitals, Cargo, Too Faced, Rexaline, Nars, Eyeliplex, Erborian, Yes To Carrots ve Yes To Tomatoes yer alıyor. Sephora mağazaları ayrıca; Sephora markalı makyaj, cilt, vücut ve saç bakımı, aksesuvarlar, banyo, seyahat ve erkek ürünlerinden oluşan, zengin bir koleksiyon sunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!