Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’den Gazilere Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’den Gazilere Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2015 11:00

BAŞKAN SEKMEN'DEN GAZİLERE ZİYARET

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.
Erzurum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Recep Akgül ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, dernek binasında yönetim kuruluyla beraber sabah kahvaltısı yaptı. Kahvaltı sonrası Sekmen, Dernek Başkanı Akgül ve Yönetim Kuruluyla istişare toplantısı yaptı. Dernek Başkanı Akgül, dernek çalışmaları ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’e bilgi verdi. Derneğin talep listesini aktararak kısa sürede çözüm oluşturulmasını istedi.
Başkan Sekmen, “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz başımızın tacıdır. Onlar için ne yapsak azdır.” dedi.
Terör olaylarına da değinen Sekmen, “Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Dün şehit ve gazi verdik. Bugün şehit ve gazi verdik. Yarında şehit ve gazi vereceğiz. Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden Kahramanlarımıza Allahtan rahmet, yaralı kahramanlarımıza acil şifalar ve Türk Milletine başsağlığı dilerim.” diye konuştu.
Sekmen, derneğin ihtiyaçlarını tek tek sıralayıp gerekenlerin Büyükşehir tarafından kısa sürede yapılacağını dile getirerek dernek hizmet binası hakkında restore çalışmalarının devam ettiğini ve 2016 yılının başlarında teslim edeceklerini söyledi. Sekmen, ayrıca Şehit Aileleri ve Gazilere, Belediye tarafından yapılacak konutların devam ettiğini dile getirdi.
Dernek Başkanı Akgül, çalışmalarından dolayı Sekmen’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!