BUSMEK'i gururlandıran mektuplar

Güncelleme Tarihi:

BUSMEKi gururlandıran mektuplar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 14:13

BUSMEK'i gururlandıran mektuplar

Haberin Devamı

BURSA, (DHA) - BURSA Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan, BUSMEK’te ‘0-3 Yaş Aile Eğitimi’ kurslarına katılan kursiyerler, eğitimlerin sona ermesiyle duygu dolu mektuplar yazıp, yöneticilere gönderdiler.

BUSMEK’te ‘0-3 Yaş Aile Eğitimi’ kurslarına katılan ve başarılı olan kursiyerler sertifikalarını aldı. Katılımcılar yazdıkları duygu dolu mektuplarla eğitimlerin kendilerine neler kattığını anlattı. Merinos Kurs Merkezi’nde 210 saat eğitim alarak eğitimlerini tamamlayan kursiyerler sertifika heyecanını yaşadı. Programa, çocuk sahibi olmayı planlayanlar, hamileler, 0-3 yaş aralığında çocuğu olan anne ve babaların yanı sıra çocuğa bakım hizmeti verenler de katıldı. Eğitimin kendilerine çok faydalı olduğunu belirten kursiyerler memnuniyetlerini ve eğitim sonunda kazandıklarını ise mektuplarda dile getirdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve BUSMEK ailesine teşekkür eden kursiyerler, daha bilinçli ebeveynlerin yetişmesi için bu kursa herkesin katılması gerektiğini ifade etti.

Program kapsamında yapılan eğitim çalışmalarıyla; ülke genelinde anne-babaların anne-babalık becerilerinin geliştirilmesi ve böylece aile içi ilişkilerin güçlendirilmesi yoluyla çocuğun ve ergenin var olan potansiyelini kullanmasını sağlamak amaçlanıyor. Programda kadın olmak, güvenli annelik, doğum ve lohusalık, yeni doğan ve süt çocukluğu, çocuk sağlığı ve anne çocuk beslenmesi, motor gelişim, bilişsel gelişim ve dil gelişimi, sosyal duygusal gelişim, öz bakım becerileri, olumlu davranış geliştirme, çocuk hakları, çocuk ihmal ve istismarı ve özel gereksinimli bireylere duyarlılık konularında bilgiler verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!