Bozüyük Belediyesi Kültür Turlarına Emekliler De Dahil Edildi

Güncelleme Tarihi:

Bozüyük Belediyesi Kültür Turlarına Emekliler De Dahil Edildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2015 17:18

Bursa Gezisi

Bozüyük Belediyesi Kültür Gezileri programı kapsamında 55 yaş üzeri emeklilere yönelik yapılacak Bursa Kültür Turları Ramazan Bayramından sonra başlıyor.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın hanımlara yönelik başlattığı bir proje olarak hayata geçirilen Kültür Turlarına emekliler de dahil edildi. Yıllarca çalışarak helal rızık ile ekmek parasını kazanmış, ailesini geçindirmiş, çocuklarını büyütmüş ve Türkiye’nin büyümesinde ve gelişmesinde emeği olan, 55 yaş üzeri emekliler için düzenlenen Gezi Turlarına kayıtlar belediye hizmet binasındaki AK Masa biriminde başladı. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın emeklilere bir armağanı olarak düzenlenen gezi turları profesyonel rehber eşliğinde ve ilk olarak Bursa’ya düzenlenecek. Ardından yeterli talep olduğunda farklı şehirlere de yapılabilecek olan Kültür Turlarının hanımlardan yoğun ilgi gördüğü gibi emekliler tarafından da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, emeklilerin çalışma hayatından ayrıldıktan sonra bir kenarda atıl olarak kalmalarına gönüllerinin razı olmadığını belirterek “emeklilerimiz bizim için çok değerli. Biz onların değerli çabaları ile bu günlere geldik. Onlar yıllarca çalışarak ülkemizin gelişmesine katkı sağladılar. Artık onlar için dinlenme zamanı. Gelip Kültür Gezilerimize katılsınlar, gönüllerince gezip eğlensinler ve yılların verdiği yorgunluğu üzerilerinden atsınlar” dedi.
Geziye katılanların hiçbir masraf yapmadığı turlarda; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve profesyonel rehberlik hizmeti ücretsiz olarak veriliyor. Tarihi ve kutsal mekânların ziyaret edildiği ve Ramazan nedeniyle ara verilen Bursa Kültür Gezileri Ramazan Bayramı’nın hemen ardından devam edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!