Boğaçayı Caddesi'ne bağlantı yoluna sıcak asfalt

Güncelleme Tarihi:

Boğaçayı Caddesine bağlantı yoluna sıcak asfalt
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 11:57

Boğaçayı Caddesi'ne bağlantı yoluna sıcak asfalt

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Hurma Mahallesi'nde Batı Çevreyolu ile Boğaçayı Caddesi'ni birbirine bağlayan 242-1 Sokak'ta sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.
Yaz aylarının başında ilçe sınırları içersinde yayla yollarını asfaltlayan Konyaaltı Belediyesi, şimdi de merkezdeki yolların asfalt çalışmalarına başladı. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Hurma Mahallesi'nde Batı Çevreyolu ile Boğaçayı Caddesi'ni birbirine bağlayan 242-1 Sokakta sıcak asfalt çalışması başlattı. İlk olarak iki cadde ile bağlantıyı sağlayan sokağı açan Konyaaltı Belediyesi, ardından sıcak asfalt çalışmalarına başladı.
Yaklaşık 500 metre uzunluğundaki yolda çalışmaların iki gün içersinde tamamlanacağını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, açılan bu sokak ile Batı Çevreyolu ile Boğaçayı Caddesini birbirine bağlamış olacaklarını söyledi. Batı Çevreyolunu kullanan sürücülerin Hurma Mahallesi'nde Boğaçayı Caddesi'ne geçmekte güçlük çektiklerini ifade eden Muhittin Böcek, bu geçişi sağlayacak alternatif bir yolu daha bu çalışmanın sonunda hizmete açacaklarını bildirdi. İlkbaharın son aylarında asfalt ekiplerinin yayla yollarında çalışma yürüttüğünü, yaz döneminde ise merkez yollarda çalıştıklarını dile getiren Başkan Böcek, yılsonuna kadar 21 ton sıcak asfalt kullanmış olacaklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!