Bodrumspor, şampiyonluğunu Hande Yener konseri ile kutladı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumspor, şampiyonluğunu Hande Yener konseri ile kutladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2017 10:56

Bodrumspor, şampiyonluğunu Hande Yener konseri ile kutladı

Haberin Devamı

Hülya ELTEŞ/BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM Belediyesi Bodrumspor, Spor Toto 3. Lig'den şampiyon olarak 2 Lig'e çıkışını, Hande Yener konseri ile kutladı.
Bodrum Belediye Meydanı'nda düzenlenen konser öncesi Bodrum Belediyesi Bodrumspor taraftarları Kumbahçe sahilini boydan boya kulübün flamaları ve renklerini taşıyan balonlar asarak donattı ve 1931 meşale yakarak şov yaptı. Meyanda kurulan sahneye çıkan Bodrum Belediyesi Bodrumspor futbolcuları, yönetim kurulu üyeleri ve Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon sahneye çıkarak kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti ve şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.
Ardından meydanı dolduran kalabalık Hande Yener konseri ile gönüllerince eğlendi. Siyah uzun bir şalvar tulum ile sahneye çıkan Hande Yener, söylediği parçalar ile hayranlarını coşturdu. Meydanı dolduran hayranları bazı şarkılara bulundukları yerden eşlik etti. Konser arasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Hande Yener'e üzerinde ismi yazan 48 numaralı Bodrum Belediyesi Bodrumspor forması hediye etti. Hayranları ile zaman zaman sohbet de eden Yener, danslarıyla da dikkat çekti. Konserin sonlarında Yener, vokalisti ile birlikte düet yaptı. Hande Yener, "Yaza merhaba derken, Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un bu şampiyonluğunu da canı gönülden tebrik ediyorum. Bodrum benim için çok başka bir yer. 'Bodrum' diye şarkım bile var" dedi. Yaklaşık 1.5 saat süren konseri yaklaşık 350 kişi izledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!