Bodrum'da gazilerden sessiz eylem

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda gazilerden sessiz eylem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 15:30

Bodrum'da gazilerden sessiz eylem

Haberin Devamı

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA) - BODRUM'da terörü lanetlemek için biraraya gelen gaziler, saygı duruşunda bulunup şehitleri sessizce andıktan sonra Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş'a başsağlığı diledi.
Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi ile Emekli Astsubaylar Derneği'ne üye 35 kişi, bugün Bodrum Belediye Meydanı'nda düzenlenen sessiz eyleme katılarak 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul Dolmabahçe'de şehit olan polis ve sivil vatandaşlar için saygı duruşunda bulundu. Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Külcü, nereden gelirse gelsin insan yaşamına, vatana, toprağa uzanan her türlü terörü lanetlediklerini vurguladı. Kıbrıs gazisi emekli Tuğgeneral İhsan Beriş (80) de İstanbul'daki saldırıyı lanetlediklerini belirterek şöyle dedi:
"Bu saldırıyı nefretle kınıyoruz. Şehitlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu çeşit saldırıların son bulması için iç ve dış politakada ilgililerin gerekli düzenlemeleri yapmalarını istiyoruz. PKK tarafından gerçekleştirildiği resmi makamlar tarafından açıklanan bu saldırıyı yapan örgütle zamanında kol kola olanların, şu sırada neler düşündüklerini çok çok merak ediyoruz."
Açıklamanın ardından dev Türk bayrağı ile Atatürk posteri önünde 10 dakika sessizce duran gaziler ve yakınları Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş'ı makamında ziyaret ederek başsağlığı diledi.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!