Bizim Eyvan Dergisi’nin Yeni Sayısı Çıktı

Güncelleme Tarihi:

Bizim Eyvan Dergisi’nin Yeni Sayısı Çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2015 11:51

KAYSERİ’DE UZUN YILLAR YAYIN HAYATINA DEVAM EDEN BİZİM EYVAN DERGİSİ SON ÇIKAN SAYISI İLE OKURLARI İLE YENİDEN BULUŞTU.

Kayseri’de uzun yıllar yayın hayatına devam eden Bizim Eyvan Dergisi son çıkan sayısı ile okurları ile yeniden buluştu.
2008’den bu yana yayın hayatını sürdüren kültür, sanat, sağlık ve aktualite dergisi olan Bizim Eyvan, son sayısında “Tebessüm” konusunu işledi. Tebessüm ettiren türkülerden tutunda, politikada nükte, sporun güldüren yüzleri, gülümseten, düşündüren ilginç lakaplar gibi konularda bizlerin yüzünde bir nebze olsun tebessüm oluşturan konuları bu sayısa görmeniz mümkün.
“Bütün Anadolu’nun Dergisi ” sloganı ile her sayıda farklı konuları kendilerine has ve farklı bakış açıları ile ele alan Eyvan Dergisi ekibi, klasik dergiciliğin ötesinde bir yayın politikası izliyor. Kayseri kamuoyunda uzun yıllar ses getiren derginin her sayısı merak ile bekleniyor. Son sayısında ise bazen komik bazen ise sağından solundan geçerken fark edemediğimiz şeylerin üzerinde duran dergi, sıradışı birçok konunuyu bu sayısında işliyor.
Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Tekden Film Yapımcısı ve Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı(TÜZDEV) Genel Başkanı Dr. Kemal Tekden’in öncülüğünde çıkan derginin danışma kurulunda Prof. Dr. İskender Pala, Prof. Dr. Nurullah Genç, Dr. Senai Demirci, Prof. Dr. Refik Turan gibi önemli isimler bulunuyor.
Eyvan Dergisi’nin çoğunluğunun genç kişilerden oluştuğunu söyleyen, derginin imtiyaz sahibi Op. Dr. Kemal Tekden, derginin Anadolu’nun güzelliklerini farklı bir pencereden görebilmeye çalıştıklarını ifade ediyor. Ayrıca Dr. Tekden her sayıda hatıralarına yer verirken dergide, Türkiye’de her Çarşamba reyting rekorları kıran Diriliş“Ertuğrul” dizisi ile ilgili yazıya da tebessüm konusu içinde yer veriliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!