Bizim Evler 6'nın Metro Etabı Satışta!

Güncelleme Tarihi:

Bizim Evler 6nın Metro Etabı Satışta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2014 09:12

Bizim Evler markalı 6 projesiyle Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, büyük ilgi gören Bizim Evler 6 projesinin “Metro” etabını satışa sundu. Şimdiden yoğun talep alan projenin teras evleri büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı




İnşaat sektöründe 25. yılını tamamlayan İhlas Yapı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. İstanbul’un hızla değer kazanan bölgelerinden Ispartakule’de Bizim Evler 6 projesine yeni bir etap ekledi. Bölgenin en büyük projesi olarak konumlanan Bizim Evler 6, yeni etabıyla birlikte daha geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanlarına sahip olacak. Yeni etap ile bölgedeki toplam konut sayısını 5 bine çıkaracak olan İhlas Yapı’nın yetkilileri, bu alanda, 454 konut ve 47 adet mağaza inşa edeceklerini belirtiyorlar. Böylelikle Bizim Evler 6’daki konut sayısı 1.661, mağaza sayısı ise 160’a çıkmış olacak. İnşaatı devam eden Bizim Evler 6 projesinin hemen yanında bulunan 28.500 metrekarelik arsa üzerinde geliştirilen yeni etap, etüt çalışmaları devam eden metro hattının Ispartakule durağında yer alıyor. Projenin bu özelliğiyle birlikte yeni etabın adı “Bizim Evler 6 Metro” olarak lanse edildi. Bizim Evler 6, teraslı daireleri ve yeni konsepti ile yoğun ilgi görüyor. Projede 116 metrekareden başlayan 2+1 daireler 278 bin TL’den satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Ispartakule’deki Gelişmeler
Metro hattı tamamlandıktan sonra bölgede ciddi değer artışı bekleniyor. Ispartakule ülke tarihinin en büyük yatırımlarından biri olacak Kanal İstanbul projesine komşu olacak. Kuzey Marmara Otoyolu ile TEM arasındaki bağlantı yolu Ispartakule’den geçecek. Halkalı Ispartakule arasına inşa edilmekte olan hızlı tren hattı, lokasyona büyük değer katacak. Bizim Evler 6, “Yeni Şehir” olarak konumlandırılan bölgenin önemli konut projelerinden biri olarak ön plana çıkacak. Bağlantı yolları tamamlandıktan sonra 3. Havalimanına 10 dakika, İkitelli OSB, Kayaşehir ve Başakşehir’e 5 dakika mesafede olacak.

%5 Peşinat ve %1 KDV Avantajı
Bizim Evler projelerinden daire satın almak isteyen müşterilere %5 peşinat ile cazip ödeme imkanları sunuluyor. Ayrıca projenin %1 KDV li olması, ayrı bir fiyat avantajı sağlıyor.

Alışveriş Caddesi, Alışveriş Bulvarı Oluyor
Istanbul’da sayıları sürekli artan, çok katlı ve kapalı alışveriş merkezleri yerine, geniş alanlarda yapılan, cadde konseptli alışverişe ilgi giderek artıyor.

Bizim Evler’in metro etabıyla birlikte, mağazalar karşılıklı sıralanacak ve bir alışveriş bulvarı oluşacak. Böylelikle Ispartakule’nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi burada hayata geçecek. Bölgedeki binlerce ailenin ihtiyacını karşılayacak 160 cadde mağazası, Bizim Evler 6 sakinlerinin yanı başında yer alacak.

Haberin Devamı

Bizim Evler 5 Haziran’da Teslim!
Ispartakule’de şu ana kadar toplamda 3.000 konutluk 4 projeyi erken teslim eden Bizşm Evler, 710 dairelik 5. projesini de 6 ay erken teslim etmeye hazırlanıyor. Haziran’da yaşamın başlayacağı Bizim Evler 5’ten daire satın alanlar şimdiden %50 kazançlı çıktılar.

Bir Bizim Evler Klasiği
Bizim Evler Geleneği haline gelen, zengin içerikli sosyal tesisler Bizim Evler 6’da 1.600 aileyi misafir edecek kapasitede hazırlandı. Proje kapsamında bay ve bayanların kullanımına sunulacak modern üç sosyal tesis inşa ediliyor. Sosyal tesislerde; yüzme havuzları, sauna, hamam, fitness alanı, kapalı spor salonu, göl kafe yer alıyor.

Haberin Devamı

“Aile Öncelikli Yaşam Alanları Geliştiriyoruz”
İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, “Bizim Evler markalı konut projelerimizde aile öncelikli yaşam alanları oluşturmayı amaç edindik. Bu anlamda da tüm projelerimizde geniş ve ferah daire seçeneklerinin yanı sıra peyzajıyla, sosyal yaşam ve spor alanlarıyla, ayrışan projeler geliştiriyoruz. Bizim Evler, aile konseptini önde tutan, yaşam kalitesini yükselten projelerdir.” dedi.

Bizim Evler 6 Proje Künyesi
Lokasyon : Ispartakule, Bahçeşehir yanında, TEM Otoyolu üzerinde
Arsa Büyüklüğü : 120 Dönüm
Konut ve İş Yeri Sayısı : 1.606 Daire, 160 Adet Mağaza
Daire Tipleri : 2+1, 3+1, 4+1, 5+1
Daire Büyüklükleri : En Küçük 2+1 116 m2, En Büyük 5+1 302 m2
İnşaat Başlama Tarihi : Eylül 2013
İnşaat Bitiş Tarihi : Haziran 2016
Yatırım Değeri : 1 Milyar TL
Fiyat : 278.000 TL’den başlayan fiyatlarla
Çevredeki Okullar
Özel Okullar : İhlas Koleji, Fatih Üniversitesi, Ar-El Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, FMV Işık Koleji, Doğa Koleji, Bahçeşehir Koleji, Okyanus Koleji, Bilfen Eğitim Kurumu
Devlet Okulları : 3 tane ilköğretim, 2 tane lise, İmam Hatip Okulu
Bölgedeki Hastaneler : Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastanesi, TEM Hospital, Esencan Hastanesi, Medipol

Haberin Devamı


www.bizimevler.com.tr

0212 405 10 00


Bu bir ilandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!