BÄ°ZCE LÜKS, EXEN Ä°STANBUL!

Güncelleme Tarihi:

BÄ°ZCE LÃœKS, EXEN Ä°STANBUL
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 09:05

Bizce lüks en baştan başlar, parçalar birleştikçe hayata ve geleceğe değer katar. Sur Yapı'nın Exen İstanbul projesinde yüzlerce seçkin aile yerlerini aldı. Çamlıca eteklerinde Exen İstanbul ayrıcalığını siz de yaşayın.

Haberin Devamı

Bizce lüks en baştan başlar, parçalar birleştikçe hayata ve geleceğe değer katar. Sur Yapı'nın Exen İstanbul projesinde yüzlerce seçk

/images/100/0x0/55eb183af018fbb8f8aaaf48
in aile yerlerini aldı. Çamlıca eteklerinde Exen Ä°stanbul ayrıcalığını siz de yaÅŸayın. Â

Sur Yapı'nın, farklı yaÅŸam konseptlerini birlikte sunan 500 milyon dolar deÄŸerindeki projesi ideal bir yaÅŸam alanı olmasının yanı sıra mükemmel bir yatırım fırsatı da sunarak Exen Ä°stanbul'da ev sahibi olma deneyimini, ziyaretçilere satış ofisinde yaÅŸatıyor.Â

İSTANBUL BİR KRALİÇE İSE TACI ÇAMLICA'DIR…

Bulunduğu konum ve arsa alanının büyüklüğü nedeniyle Anadolu Yakası'nın en gözde projelerinden biri olan Exen İstanbul,  anayolların merkezinde, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinin hemen yanıbaşında bulunuyor. Altunizade-Çekmeköy aksı üzerinde oluşan üst düzey iş, yaşam, alışveriş ve finans merkezlerinin tam ortasında yer alan Exen İstanbul, şehir hayatından vazgeçemeyen yeni sakinlerini bekliyor.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM İSTANBUL SİLUETİ…

Toplamda 1.038 konuttan oluşan Exen İstanbul'da yatay binalar 11-15 katlı, kule rezidansı ise 44 katlı olacak. 36 m2'lik stüdyo dairelerden 355 m2'lik 4+1 dairelere kadar farklı daire tipleri bulunuyor.
Â

/images/100/0x0/55eb183af018fbb8f8aaaf4a

GÖLETİ, HAVUZLARI, MEYVE BAHÇELERİYLE EXEN İSTANBUL DOĞAL BÜYÜK BİR PARK…

Exen İstanbul'da yaşayanların rahatı ve mutluluğu için en ince ayrıntıların dahi düşünüldüğü projede yatay bloklardaki tüm daireler dev bir bahçeye bakıyor. Yüzde 75'i yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşan proje, zen bahçesi göleti, havuzları, fıskiyeleri, çocuk parkları, 1 kilometrelik bisiklet parkuru, mini futbol sahaları, fun golf sahası, açık fitness alanları, meyve bahçeleri gibi birçok sosyal alanıyla da ev sahiplerine ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam sunuyor. Yeraltında çözümlenmiş otoparklar ve sosyal tesis dışında kalan açık otoparklar sayesinde yaşam alanlarında tek bir araca bile rastlanmayacak. Şehrin ortasında doğayla iç içe bir yaşam sunan Exen İstanbul, güneş panelleriyle ısınan havuzu sayesinde, bahar aylarında da açık havada yüzme keyfini yaşatacak.

Haberin Devamı

HER DAİREYE KAT BAHÇESİ…

Yılın beÅŸ ayını evin dışında yaÅŸama imkanı sunan ve yatay bloklardaki her dairenin sahip olduÄŸu kat bahçeleri; sakinlerine yemek, sohbet ve kahve keyfini, yeÅŸil ve maviyle iç içe göl manzarası eÅŸliÄŸinde yaÅŸatacak. Hayatının büyük bölümünü iÅŸ yerinde deÄŸil, evinde geçirmek isteyenler, Exen Ä°stanbul'un saÄŸladığı home office yaÅŸam imkânlarıyla bu planlarını gerçekleÅŸtirebilecek.Â

HİÇBİR AYRINTI UNUTULMADI…

/images/100/0x0/55eb183af018fbb8f8aaaf4c

Bir rezidansta yaşamanın tüm ayrıcalıklarını sunacak Exen İstanbul'un dikey yaşam alanlarında, konuklar lobide karşılanacak. Vale, concierge, resepsiyon hizmetleri bulunacak. Kafe ve restoranı, kuaförü, kuru temizlemesi, lostra salonu, marketiyle günlük ihtiyaçların karşılanabileceği mini çarşısı, Exen İstanbul sakinlerinin hizmetinde olacak.

27'inci kattaki donanımlı spor tesisinde, büyüleyici manzaranın yanı sıra yüzme havuzu, fitness alanı, sauna, buhar banyosu ve masaj odası yer alacak.

Ev otomasyon sistemi sayesinde; trafik, hava durumu gibi bilgilere ve güvenlik kamerası görüntülerine tek panelden ulaşılabilecek.

Exenistanbul.com.tr

Tel: 0216 316 79 90

Haberin Devamı

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!