Biz 900 gram tüketirken Avrupalı 3 kilo tüketiyor

Güncelleme Tarihi:

Biz 900 gram tüketirken Avrupalı 3 kilo tüketiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2011 00:00

“Ülkemizde kişi başı Bal tüketimi ortalama 700-900 gram iken bu oran Avrupa da kişi başı 2,5-3 Kilo dur diyen” Solmaz, “Bal her nedense hastayken akla gelen bir şey. Oysa mucizenin adı bu. Yaraların iyileşmesinden, Cilt güzelliğine kadar her şeye etkisi var” dedi.

Haberin Devamı

Soğukların aniden bastırmasıyla grip ve soğuk algınlığı kapıyı çalınca çocuk ve yetişkinler yataklara serilmeye başladı. Hekimler hemen antibiyotik kullanılmaması uyarısı yaparken, FER BAL’ın sahibi ve bal gurmesi  Selçuk Solmaz da, hekimlerle aynı fikirde. Solmaz, şunları söyledi:
“Bana göre mücadele yöntemi çok basit. Çocukların önce bağışıklık sistemi güçlendirilmeli. Bunun için kahvaltı sofrasında mutlaka bal olmalı.
Ancak etkin mücadele için mucizenin yolu özel formülden geçiyor. Çocuk ve yetişkin diyabet hastası değilse ve alerjik yapısı yoksa bir de hekimlerinden kendisi için verilmiş özel bir tavsiye bulunmuyorsa, mucize formül herkes için geçerli. Bal ve bal ürünlerinden hazırlanıyor. İşin ustası, yani ehil eller tarafından hazırlanması gerekiyor. Kestane balı, arı sütü, polen ve çağın mucizesi olarak nitelendirilen ve doğal antibiyotik özelliği taşıyan Propolis, belli ölçülerde karıştırılarak özel bir kokteyle dönüştürülüyor. İlk kullanımından itibaren kişinin bağışıklık sistemini güçlendiren özel kokteyl hastalıklara geçit vermiyor. Her çocuk ve yetişkin için ayrı, ayrı kokteyl hazırlanıyor.
Başbakan’ın balı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme taşıdığı ‘kestane balı’ diğer bal çeşitlerine fark atıyor. Doğal antibiyotik özelliği de taşıyan bu bal, bağışıklık sistemini güçlendirmek için hazırlanan kokteyllerin vazgeçilmezi. Aynı karışım içerisinde yer alan ‘propolis’, bitki ve ağaç reçinelerinden elde ediliyor. Normal antibiyotikten çok daha güçlü.”

Haberin Devamı

FER Bal olarak hazırladığımız özel karışımlar hücre yeniliyor, enerji ve güç vererek kullanıcıların yaşam kalitesini çok yükseltiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!