Bir yolsuzluk iddiası da Pursaklar’da

Güncelleme Tarihi:

Bir yolsuzluk iddiası da Pursaklar’da
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2009 00:00

MHP’li Meclis üyesi Hüseyin Günay, “Promosyon bedelinin anlaşmalı banka tarafından belediyeye ödenmesine rağmen, personele bugüne kadar maaş promosyon bedeli adı altında herhangi bir ödemenin yapılmadığı” gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

ÇANKAYA Belediyesi’nde çalışanların maaşlarından elde edilen promosyon üzerinden yolsuzluk yapıldığı iddiaları kent gündemine otururken, benzer bir olayın da Pursaklar Belediyesi’nde yaşandığı öne sürüldü. MHP Pursaklar Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Günay, “promosyon bedelinin anlaşmalı banka tarafından belediyeye ödenmesine rağmen, personele bugüne kadar maaş promosyon bedeli adı altında herhangi bir ödemenin yapılmadığı” gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
İşi kurcalamayın
Bazı belediye personelinin başkan yardımcıları ve belediye yetkililerine başvurduklarında ‘bu işin kurcalanmaması’ telkini ile karşılaştıklarını öne süren Günay, suç duyurusunun siyasi muhalefetle ilgili olmadığını kaydederek, “İlçemizde hukuksuzluğu ve hukuka meydan okuma alışkanlığına son verilmesini sağlamak için kanuni yollara başvurduk” dedi. Öte yandan, Pursaklar Belediyesi yetkilileri iddialarla ilgili herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!