BİR MAÇTA İZ BIRAKTI

Güncelleme Tarihi:

BİR MAÇTA İZ BIRAKTI
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2013 01:53

Gençlerbirliği’nin gurbetçi stoperi, ligde çıktığı ilk karşılaşmada Cavcav’ın dikkatini çekti.

Haberin Devamı

HOLLANDA 2. LİG EKİBİ OSS’TAN TRANSFER EDİLEN FERHAT GÖRGÜLÜ, KUPADA 3 MAÇTA FORMA GİYDİ.

Kırmızı-siyahlıların deneyimli Başkanı, Galatasaray ile yaptıkları maçın ilk yarısında rahatsızlandığı ve ikinci yarıyı izleyemediğini hatırlatıp, “Hastanede ziyaretime gelenlere, kendisinin nasıl oynadığını sordum” diye konuştu.

Süper Lig’in 16. haftasında MP Antalyaspor’u deplasmanda 3-2 yenerek kritik bir virajı kazasız dönen Gençlerbirliği’nde, Başkan İlhan Cavcav’ın aklı, bir hafta önce oynanan Galatasaray maçında savunmada görev yapan Ferhat Görgülü’de kaldı.
Ankara’da oynanan ve 1-1 biten Galatasaray maçının devre arasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İlhan Cavcav, maçın ikinci yarısını izleyemediği için üzüldüğünü belirtip, “Hiç bir maçı, yarım bırakmak istemem. Galatasaray maçının ilk yarısı boyunca 2 kez doktor tarafından sağlık kontrolüm yapıldı. Buna rağmen, karşılaşmayı tamamlamak istedim ancak başaramadım. İlk yarıda 2 kez doktorlar kontrol etmesine rağmen, genç oyuncumuz Ferhat Görgülü’nün iyi oyunu, gözümden kaçmadı. Galatasaray’ın, Drogba, Sjneider, Umut ve Burak gibi forvetleri karşısında iyi mücadele etti. Hastaneye gittikten sonra, ziyaretime gelen herkese, takımın ve Ferhat’ın ikinci yarıda nasıl oynadığını sordum. Ferhat’ı ikinci yarıda da izlemek isterdim” dedi.

Haberin Devamı

SAKAT VE CEZALAR ÖNÜNÜ AÇTI

Sezon başında Hollanda 2. Lig ekibi Oss’tan transfer edilen 22 yaşındaki Ferhat, Galatasaray maçına kadar; A2 liginde iki kez forma giyerken, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 3 maça çıktı. Galatasaray maçı öncesinde; Serkan Kurtuluş ve Sedat Bayrak’ın sakat, Uğur Çiftçi’nin de cezalı olması sonucu görev yapma şansı bulan Ferhat, 3-2 kazanılan Antalyaspor maçında ise oyuna son 5 dakikada dahil oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!