Ziraat Katılım sınav sonuçları açıklandı mı? 21 Aralık Ziraat Bankası personel alımı sonuçları sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

Ziraat Katılım sınav sonuçları açıklandı mı 21 Aralık Ziraat Bankası personel alımı sonuçları sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2023 10:38

Ziraat Katılım sınav sonuçları, 20 Aralık Çarşamba günü binlerce aday tarafından yakından takip ediliyor. Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası olmak üzere toplam 577 personel alımı gerçekleştirilecek. 3 Aralık tarihinde gerçekleştirilen sınavın ardından gözler sınav sonucu açıklamalarına çevrilmişti. Peki, Ziraat Katılım Bankası sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, 21 Aralık Ziraat Bankası sınav sonuçları ekranı

Haberin Devamı

Tek bir oturum halinde gerçekleştirilen sınavda toplam 100 adet soruya 120 dakikada cevap veren adaylar, sınavın ardından sonuçlar için beklemeye başladı. Peki, Ziraat Katılım sınav sonuçları açıklandı mı? İşte, Ziraat Bankası personel alımı süreci hakkında detaylar ve sınav sonuçları bilgisi

ZİRAAT KATILIM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Ziraat Katılım Bankası sınav sonuçlarının 21 Aralık tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Yazılı sınav sonucuna itiraz, İstanbul Üniversitesi sınav hizmetleri web sitesinden çevrimiçi olarak erişilen form doldurularak, 21 Aralık 2023 saat 17:00’a kadar ve sayfada yer alan süreç takip edilerek yapılabilecektir.

ZİRAAT KATILIM SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI

MÜLAKAT NASIL YAPILIYOR?

Her bir bölüm için soruları en az %50 oranında doğru cevaplandıran ve 60 ve üstü puan alan adaylar arasından her il bazında puanı en yüksek adaydan başlanmak üzere ve her il bazında alınması planlanan sayının 4 (dört) katı aday (son adayla aynı puanı alan adaylar dahil) mülakata çağırılacaktır.

Haberin Devamı

Mülakata çağırılmak üzere kontenjana giren adaylar Bankamızın www.ziraatkatilim.com.tr internet sitesinde ilan edilerek mülakata davet edilecektir. Mülakat tarihleri, yerleri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler bu davette duyurulacaktır.

Mülakat neticesinde yapılan değerlendirme sonucu, başarılı ve yedek adaylar yine www.ziraatkatilim.com.tr internet sitesinde duyurulacaktır.

Adayların sözlü sınav sırasında gösterdikleri performansa göre alınması planlanan sayının altında veya üzerinde aday istihdam edilebilecektir.