Yalvaç Belediyesi hangi partide? Isparta Yalvaç Belediye Başkanı kimdir? 2019 Yalvaç yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Yalvaç Belediyesi hangi partide Isparta Yalvaç Belediye Başkanı kimdir 2019 Yalvaç yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 17:07

Yalvaç Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Yalvaç yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Isparta Yalvaç Belediyesi hangi partide? Yalvaç Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Isparta Yalvaç Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Yalvaç Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Yalvaç yerel seçim sonuçları 2019

YALVAÇ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Yalvaç için 12.699 oy kullanıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Başkan adayı Halil Hilmi Tütüncü %40.81 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Yalvaç Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yönetiliyor.

YALVAÇ BELEDİYE BAŞKANI HALİL HİLMİ TÜTÜNCÜ KİMDİR?

1975 Yalvaç doğumlu, ilkokulu Alemdar ilköğretim okulu, ortaokulu ve liseyi Yalvaç İmam-Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.1975 Yalvaç doğumlu, ilkokulu Alemdar ilköğretim okulu, ortaokulu ve liseyi Yalvaç İmam-Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.

Haberin Devamı

15 senedir Yalvaçta serbest avukat olarak çalışmaktadır. Meslek hayatında uzun yıllar Yalvaç Sanayi ve Ticaret Odası, Gelendost Belediyesi, Yukarı Kaşıkara Belediyesi, Kumdanlı Belediyesi, Bağkonak Belediyesi, Körküler Belediyesi gibi birçok kurumun hukuk danışmanlığı ve avukatlığını yapmıştır.

Uzun yıllar belediyelere hukuk danışmanlığı görevini yapmasından dolayı bilhassa belediyecilik mevzuatı ve işleyişi konusunda tecrübe kazanmıştır.

2000 yılından beri aktif siyasetin içerisinde bulunarak kendisini yetiştirmiştir.
Halil Hilmi Tütüncü evli ve iki çocuk babasıdır.