Twitter çöktü mü, neden yavaş? 15 Şubat Twitter’da sorun mu var, çözümü nedir?

Güncelleme Tarihi:

Twitter çöktü mü, neden yavaş 15 Şubat Twitter’da sorun mu var, çözümü nedir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2023 07:54

Son dakika Twitter’da sorun mu var? Günlük hayatta yaşanan gelişmelerin birçoğunu kullanıcılar Twitter üzerinden takip ediyor. Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya araçlarından birisi olan Twitter’a zaman zaman erişimde sıkıntılar yaşanabiliyor. Kullanıcılar, takip ettikleri kişilerin “Tweet’lerini görüntüleyememe gibi durumlarda Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? gibi sorulara cevap arıyor. Peki Twitter çöktü mü? İşte, 15 Şubat son gelişmeler…

Haberin Devamı

Twitter çöktü mü? sorusunun cevabı günün ilk saatlerinde araştırılmaya başlandı. Twitter’a erişim problemlerinin çoğu ağ bağlantısı sebebiyle ortaya çıkıyor. Twitter kullanıcıların “tweet” olarak adlandırılan mesajları yayınladığı ve birbirleriyle etkileşim halinde olduğu bir sosyal ağ hizmetidir. Kullanıcılar, takip ettikleri isimlerin paylaşımlarını uygulama üzerinden görüntüleyebilirken aynı zamanda cevap ve paylaşım yapabilirler. Twitter’da yaşanan sorunlar, kullanıcılar tarafından anlık olarak raporlanır. Peki 15 Şubat Twitter’da sorun mu var, neden yavaş? İşte, son gelişmeler…

15 ŞUBAT TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

15 Şubat itibariyle Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya platformu Twitter’da galobal raporlamalar doğrultusunda bir sorun olmadığı bildiriliyor. 

Haberin Devamı

Uygulamaya giriş yapmak isteyen kullanıcılar, telefonlarının mobil marketlerinden uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol etmesi gerekmektedir.

Twitter’da 15 Şubat tarihinde global anlamda bir sorun raporlanmadı. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandığında açıklamalar eklenecektir.