The Neighbourhood dağıldı mı? Ünlü müzik grubundan hayranlarını üzen iddia!

Güncelleme Tarihi:

The Neighbourhood dağıldı mı Ünlü müzik grubundan hayranlarını üzen iddia
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2024 16:34

2011 yılında Newbury Park, California'da kurulan Amerikalı bir alternatif rock grubu olan The Neighbourhood ile ilgili ortaya çıkan iddialar sosyal medyayı karıştırdı. The Neighbourhood dağıldı mı? sorusu da bu sebeple araştırılmaya başlandı. Grubun solisti Jesse Rutherford’un Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım kafaları karıştırdı.

Haberin Devamı

Ünlü müzik grubu The Neighbourhood’un dağıldığına dair iddialar hayranları hayal kırıklığına uğrattı. Grubun solisti Jesse Rutherford’un Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım The Neighbourhood’un dağıldığı izlenimini verdi. Grubun hayranları konuyla ilgili sosyal medyada çıkan iddiaları araştırmaya başladı.

THE NEIGHBOURHOOD DAĞILDI MI?

Ünlü müzik gruplarında The Neighbourhood’un dağıldığı iddiaları sosyal medyayı salladı. The Neighbourhood’un dağıldığına dair iddialar, grubun solisti Jesse Rutherford’un sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı.

Rutherford, paylaşımında “The Neighbourhood RIP” yazdı. Bu da Türkçe’ye “Huzur içinde uyu The Neighbourhood” olarak çevriliyor. Bu paylaşım, grubun hayranları arasında büyük bir paniğe neden oldu.

Haberin Devamı

Hayranlardan bazıları Rutherford’un yaptığı paylaşımın yeni bir albümün habercisi olduğunu düşünürken, bazıları da grubun dağıldığını ya da Rutherford’un gruptan ayrıldığını düşündü. Öte yandan grubun dağıldığına yönelik herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.