SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT yerleri sorgulama ekranı! 20 bin sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav yerleri bu ekranda!

Güncelleme Tarihi:

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT yerleri sorgulama ekranı 20 bin sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav yerleri bu ekranda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2022 09:31

20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat yeri sorgulama ekranı adayların gündemini oluşturuyor. Sözleşmeli öğretmenlik sınav yerleri için adaylar MEB'den yapılacak açıklamayı bekliyordu. Ön başvuruları alınan sözleşmeli öğretmen sözlü sınav yerlerinin 29 Temmuz'da açıklanacağı duyurulmuştu. Sınav yerlerinin açıklandığı öne sürülürken, MEB'den resmi bir açıklama gelmedi. Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri nasıl sorgulanır? İşte, 20 bin öğretmen ataması mülakat yerleri sorgulama ekranı ve detaylar.

Haberin Devamı

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yeri sorgulama ekranı için beklenen tarih geldi. 20 bin öğretmen ataması ön başvurularının tamamlanmasının ardından gözler sözlü sınav yerlerine çevrilmişti. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerlerinin 29 Temmuz'da açıklandığı sosyal medya üzerinden öne sürüldü. Ancak personel.meb.gov.tr  internet adresinden bir duyuru gelmedi. Sözlü sınav yerleri e Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Sınavlar ise ağustos ayında düzenlenecek.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MEB takviminde sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerlerinin 29 Temmuz’da açıklanacağı bildirilmişti. Twitter'da öğretmen adayları sınav yerlerinin açıklandığını öne sürdü. Ancak resmi bir açıklama henüz gelmedi. 

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN SINAV YERİ SORGULAMA EKRANI

Haberin Devamı

MÜLAKAT SINAVLARI NE ZAMAN?

Sözlü sınavlar 1-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek, sonuçları ise 16 Ağustos 2022'de açıklanacak.

Sözlü sınavlar 1-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek, sonuçları ise 16 Ağustos 2022'de açıklanacak.

17-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında sözlü sınav sonuçlarına itirazlar alınacak ve bu itirazlar, 22 Ağustos sonuçlandırılacak.

YKS tercih kılavuzu yayımlandı

 Atama tercihleri 27-31 Ağustos tarihleri arasında alınacak.

Atama sonuçları ise 1 Eylül 2022'de açıklanacak. Bu takvime göre yapılacak atama işleminde 2021 KPSS puanı ile başvuru alınacak.